Інформація про розділ


ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

 
Номер Назва
 
№ 1(57) (2013) Оцінка можливості використання розчину трилону б для промивання рибних білкових мас Анотація   PDF
Тетяна Миколаївна Маєвська, Олексій Сергійович Віннов, Олександр Валерійович Ганич
 
№ 1(57) (2013) Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах Анотація   PDF
Галина Євгенівна Дубова, Зоя Миколаївна Гайворонська
 
№ 1(57) (2013) Використання бентонітових глин Криму у виноробстві Анотація   PDF
Лілія Євгеніївна Павлуненко
 
№ 1(57) (2013) Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини Анотація   PDF
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач
 
№ 1(52) (2011) Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки Анотація   PDF
Андрій Миколайович Одарченко, Юрій Олексійович Савгіра, Аліна Олександрівна Бабіч, Катерина Вікторівна Сподар, Олена Олександрівна Сюсель
 
№ 1(52) (2011) Екологічна безпека як основа національної безпеки України Анотація   PDF
Микола Семенович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Анатолій Михайлович Сесь, Олена Олександрівна Сюсель, Євгенія Борисівна Соколова
 
№ 1(52) (2011) Обґрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки Анотація   PDF
Вікторія Альбертівна Гніцевич, Наталія Вікторівна Кравченко
 
№ 1(52) (2011) Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів Анотація   PDF
Анатолій Микитович Поперечний, Світлана Климентівна Ільдірова, Іван В’ячеславович Жданов, Світлана Юріївна Попова
 
№ 1(52) (2011) Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної Анотація   PDF
Микола Іванович Погожих, Дмитро Миколайович Одарченко, Василь Вікторович Піддубний, Катерина Констянтинівна Василець, Аліна Олександрівна Максимова
 
№ 1(52) (2011) Обґрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза Анотація   PDF
Вікторія Альбертівна Гніцевич, Аліна В’ячеславівна Слащева, Наталія Сергіївна Чехова
 
№ 1(46) (2010) Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії Анотація   PDF
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач, Олена Олексіївна Уланова
 
№ 1(46) (2010) Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів Анотація   PDF
Анатолій Тимофійович Безусов, Леонід Павлович Холодний
 
№ 1(46) (2010) Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту Анотація   PDF
А. В. Купченко, Костянтин Олексійович Мельников, Юрій Олексійович Чурсінов
 
№ 1(46) (2010) Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням Анотація   PDF
Андрій Миколайович Одарченко, Тетяна Василівна Карбівнича, Тетяна Володимирівна Міщенко, Ганна Леонідівна Звягінцева
 
№ 1(46) (2010) Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів Анотація   PDF
Лілія Василівна Молоканова, Ірина Андріївна Оносова
 
№ 1(46) (2010) Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води Анотація   PDF
Олександр Володимирович Гордієнко
 
№ 1(46) (2010) Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку Анотація   PDF
Олександр Іванович Черевко, Микола Іванович Погожих, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Ганна Леонідівна Звягінцева
 
№ 1(46) (2010) Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском Анотація   PDF
Валерій Олександрович Сукманов, Володимир Вікторович Кійко
 
№ 1(37) (2009) Визначення кислотності молока ультразвуковим методом Анотація   PDF
Михайло Григорович Махно, Андрій Іванович Шурдук
 
№ 1(37) (2009) Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини Анотація   PDF
Сергій Маісович Шамян, Жанна Єлисеївна Плахотіна
 
№ 1(37) (2009) Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження Анотація   PDF
Юлія Вікторівна Левченко
 
№ 1(37) (2009) Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини Анотація   PDF
Сергій Маісович Шамян, Наталія Євгенівна Князева
 
№ 1(28) (2008) Технологія та установка фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням Анотація   PDF
Григорій Мефодійович Кожушко, Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Гусаченко
 
№ 1(28) (2008) Фазові переходи і стеклування у фруктових начинках Анотація   PDF
Олександра Василівна Зінченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Аліна Володимирівна Євтушенко
 
№ 1(28) (2008) Вивчення хімічного складу нової борщової заправки Анотація   PDF
Тетяна Василівна Карбівнича, Андрій Миколайович Одарченко
 
1 - 25 з 36 результатів 1 2 > >>