№ 1(46) (2010)

Зміст

ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ

Розвиток класифікації непродовольчих товарів в умовах членства України в СОТ PDF
Григорій Мефодійович Кожушко, Людмила Миколаївна Губа, Юлія Олександрівна Басова
Дослідження залежності швидкості поширення ультразвуку від концентрації етилового спирту у воді при різних температурах PDF
Михайло Григорович Махно, Григорій Михайлович Махно, Андрій Іванович Шурдук
Екологізація асортименту килимів – ефективний спосіб підвищення їх якості та конкурентоспроможності PDF
Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Богданович Семак
Тенденції у розвитку асортименту фасадних матеріалів PDF
Лілія Євгенівна Павлуненко
Дослідження впливу нових методів вибілювання та пом’якшення лляних тканин на їх повітропроникність PDF
Анна Дмитрівна Кобищан
Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України PDF
Анатолій Олексійович Семенов, Інна Володимирівна Шурдук
Екологічні тканини для постільної білизни PDF
Наталія Петрівна Супрун, Марина Анатоліївна Мархай, Лариса Володимирівна Поліщук, Галина Володимирівна Озимок
Експертне оцінювання естетичного рівня якості трикотажних виробів PDF
Лариса Володимирівна Поліщук, Світлана Едуардівна Мороз, Олена Василівна Кириченко
До теорії нульового звуку на поверхні нанотрубки PDF
Наталія Валеріївна Глейзер, Олександр Михайлович Єрмолаєв, Марія Олександрівна Соляник, Андрій Іванович Шурдук
Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів PDF
Оксана Сергіївна Попова

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Фактори ризику від генетично модифікованої продукції PDF
Габріелла Олександрівна Бірта
Товарознавча характеристика м’яса баранини PDF
Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу
Товарознавча характеристика варених ковбас PDF
Юрій Георгійович Бургу, Вікторія Сергіївна Хруль
Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні PDF
Олена Олександрівна Горячова
Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції PDF
Юрій Георгійович Бургу
Електрофізичні властивості свіжої риби як сигнатура оборотності під час заморожування PDF
Дмитро Миколайович Одарченко, О. В. Діденко
Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів PDF
Ольга Юріївна Холодова
Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів PDF
Андрій Анатолійович Квасніков
Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення PDF
Аліна Вікторівна Шеїна
Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП «Черкаси-фарма» PDF
Тетяна Михайлівна Портянко
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників PDF
Людмила Олесандрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском PDF
Валерій Олександрович Сукманов, Володимир Вікторович Кійко
Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку PDF
Олександр Іванович Черевко, Микола Іванович Погожих, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Ганна Леонідівна Звягінцева
Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води PDF
Олександр Володимирович Гордієнко
Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів PDF
Лілія Василівна Молоканова, Ірина Андріївна Оносова
Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням PDF
Андрій Миколайович Одарченко, Тетяна Василівна Карбівнича, Тетяна Володимирівна Міщенко, Ганна Леонідівна Звягінцева
Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту PDF
А. В. Купченко, Костянтин Олексійович Мельников, Юрій Олексійович Чурсінов
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів PDF
Анатолій Тимофійович Безусов, Леонід Павлович Холодний
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії PDF
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач, Олена Олексіївна Уланова

ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

Дослідження відносних шумових характеристик технологічного обладнання на середніх частотах PDF
Ігор Миколайович Заплетніков, Ірина Сергіївна Севаторова
Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини PDF
Юрій Іванович Єфремов, Микола Семенович Одарченко, Сергій Володимирович Михайлов, А. М. Пляшешник
Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції PDF
Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко
Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини PDF
Людмила Михайлівна Юрчішина, Галина Михайловна Рибак
Установка бактерицидного знезараження питної води ультрафіолетовим випроміненням PDF
Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Берлінова, Михаил Сергеевич Яременко