Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
Розвиток класифікації непродовольчих товарів в умовах членства України в СОТ | |
Григорій Мефодійович Кожушко, Людмила Миколаївна Губа, Юлія Олександрівна Басова |
Дослідження залежності швидкості поширення ультразвуку від концентрації етилового спирту у воді при різних температурах | |
Михайло Григорович Махно, Григорій Михайлович Махно, Андрій Іванович Шурдук |
Екологізація асортименту килимів – ефективний спосіб підвищення їх якості та конкурентоспроможності | |
Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Богданович Семак |
Тенденції у розвитку асортименту фасадних матеріалів | |
Лілія Євгенівна Павлуненко |
Дослідження впливу нових методів вибілювання та пом’якшення лляних тканин на їх повітропроникність | |
Анна Дмитрівна Кобищан |
Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України | |
Анатолій Олексійович Семенов, Інна Володимирівна Шурдук |
Екологічні тканини для постільної білизни | |
Наталія Петрівна Супрун, Марина Анатоліївна Мархай, Лариса Володимирівна Поліщук, Галина Володимирівна Озимок |
Експертне оцінювання естетичного рівня якості трикотажних виробів | |
Лариса Володимирівна Поліщук, Світлана Едуардівна Мороз, Олена Василівна Кириченко |
До теорії нульового звуку на поверхні нанотрубки | |
Наталія Валеріївна Глейзер, Олександр Михайлович Єрмолаєв, Марія Олександрівна Соляник, Андрій Іванович Шурдук |
Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів | |
Оксана Сергіївна Попова |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Фактори ризику від генетично модифікованої продукції | |
Габріелла Олександрівна Бірта |
Товарознавча характеристика м’яса баранини | |
Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
Товарознавча характеристика варених ковбас | |
Юрій Георгійович Бургу, Вікторія Сергіївна Хруль |
Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні | |
Олена Олександрівна Горячова |
Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції | |
Юрій Георгійович Бургу |
Електрофізичні властивості свіжої риби як сигнатура оборотності під час заморожування | |
Дмитро Миколайович Одарченко, О. В. Діденко |
Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів | |
Ольга Юріївна Холодова |
Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів | |
Андрій Анатолійович Квасніков |
Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення | |
Аліна Вікторівна Шеїна |
Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП «Черкаси-фарма» | |
Тетяна Михайлівна Портянко |
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників | |
Людмила Олесандрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском | |
Валерій Олександрович Сукманов, Володимир Вікторович Кійко |
Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку | |
Олександр Іванович Черевко, Микола Іванович Погожих, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води | |
Олександр Володимирович Гордієнко |
Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів | |
Лілія Василівна Молоканова, Ірина Андріївна Оносова |
Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням | |
Андрій Миколайович Одарченко, Тетяна Василівна Карбівнича, Тетяна Володимирівна Міщенко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту | |
А. В. Купченко, Костянтин Олексійович Мельников, Юрій Олексійович Чурсінов |
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів | |
Анатолій Тимофійович Безусов, Леонід Павлович Холодний |
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії | |
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач, Олена Олексіївна Уланова |
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Дослідження відносних шумових характеристик технологічного обладнання на середніх частотах | |
Ігор Миколайович Заплетніков, Ірина Сергіївна Севаторова |
Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини | |
Юрій Іванович Єфремов, Микола Семенович Одарченко, Сергій Володимирович Михайлов, А. М. Пляшешник |
Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції | |
Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко |
Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини | |
Людмила Михайлівна Юрчішина, Галина Михайловна Рибак |
Установка бактерицидного знезараження питної води ультрафіолетовим випроміненням | |
Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Берлінова, Михаил Сергеевич Яременко |