№ 1(28) (2008)

Зміст

ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ

Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла PDF
Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова
Способи вдосконалення товарної інформації на ринку текстилю PDF
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак
Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кори дуба та кори крушини вовняних тканинах PDF
Богдан Богданович Семак, Зоя Миколаївна Семак
Споживні характеристики освітлювальних приладів PDF
Віктор Іванович Ткаченко, Інна Володимирівна Шурдук, Валерія Леонідівна Россохань
Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу PDF
Олексій Валерійович Пиріков, Дмитро Петрович Лойко
Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер’єру PDF
Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Дмитрович Семак
Вплив зв’язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних системах на властивості нових композиційних матеріалів PDF
Олександр Михайлович Єрмолаєв, Андрій Іванович Шурдук
Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України PDF
Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак
Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників PDF
Олена Володимирівна Калашник, Світлана Едуардівна Мороз
Розробка технології безхромової вичинки лимарно-сідельної шкіри PDF
Анатолій Григорович Данилкович

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості PDF
Віктор Андрійович Колтунов, Наталія Михайлівна Тягунова, Євгенія Вікторівна Бєлінська
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України PDF
Людмила Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко
Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства PDF
Юрій Георгійович Бургу
Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів PDF
Віктор Андрійович Колтунов, Мар’яна Валеріївна Вовк

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Плоди дикорослих культур – джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів PDF
Галина Панасівна Хомич, Галина Михайлівна Рибак, Надія Іванівна Ткач
Вплив електрофізичних методів обробки на якість ковбасних виробів PDF
Ганна Семенівна Рибіцька, Василь Миколайович Оберемок, Леонід Павлович Холодний
Якість і збереженість цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості PDF
Вікторія Миколаївна Козак, Анжела Борисівна Бородай
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів PDF
Інна Станіславівна Тюрікова, Галина Михайлівна Рибак, Валентин Якович Плахотін
Спосіб визначення міцності печива PDF
Станіслав Іванович Роговий, Галина Михайлівна Лисюк, Олена Гайдарівна Шидакова-Каменюка, Ірина Миколаївна Фоміна
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна PDF
Алла Леонідівна Рогова, Олена Василівна Іванова, Тетяна Георгіївна Панасова, Лоліта Миколаївна Медведь
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини PDF
Анатолій Миколайович Бурбак, Людмила Борисівна Олійник, Надія Іванівна Ткач, Олексій Миколайович Васюк
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини PDF
Інна Володимирівна Чоні, Нінель Павлівна Коваленко
Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід PDF
Наталія Віталіївна Дібрівська, Ольга Олексіївна Костич
Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти PDF
Наталія Вікторівна Олійник, Борис Павлович Киричко, Неля Олексіївна Свириденко
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів PDF
Галина Панасівна Хомич, Людмила Михайлівна Юрчішина
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки PDF
Тетяна Василівна Карбівнича, Андрій Миколайович Одарченко
Фазові переходи і стеклування у фруктових начинках PDF
Олександра Василівна Зінченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Аліна Володимирівна Євтушенко
Технологія та установка фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням PDF
Григорій Мефодійович Кожушко, Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Гусаченко