Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла | |
Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова |
Способи вдосконалення товарної інформації на ринку текстилю | |
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кори дуба та кори крушини вовняних тканинах | |
Богдан Богданович Семак, Зоя Миколаївна Семак |
Споживні характеристики освітлювальних приладів | |
Віктор Іванович Ткаченко, Інна Володимирівна Шурдук, Валерія Леонідівна Россохань |
Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу | |
Олексій Валерійович Пиріков, Дмитро Петрович Лойко |
Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер’єру | |
Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Дмитрович Семак |
Вплив зв’язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних системах на властивості нових композиційних матеріалів | |
Олександр Михайлович Єрмолаєв, Андрій Іванович Шурдук |
Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України | |
Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак |
Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників | |
Олена Володимирівна Калашник, Світлана Едуардівна Мороз |
Розробка технології безхромової вичинки лимарно-сідельної шкіри | |
Анатолій Григорович Данилкович |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості | |
Віктор Андрійович Колтунов, Наталія Михайлівна Тягунова, Євгенія Вікторівна Бєлінська |
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами | |
Людмила Олександрівна Назаренко |
Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України | |
Людмила Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства | |
Юрій Георгійович Бургу |
Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів | |
Віктор Андрійович Колтунов, Мар’яна Валеріївна Вовк |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Плоди дикорослих культур – джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів | |
Галина Панасівна Хомич, Галина Михайлівна Рибак, Надія Іванівна Ткач |
Вплив електрофізичних методів обробки на якість ковбасних виробів | |
Ганна Семенівна Рибіцька, Василь Миколайович Оберемок, Леонід Павлович Холодний |
Якість і збереженість цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості | |
Вікторія Миколаївна Козак, Анжела Борисівна Бородай |
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів | |
Інна Станіславівна Тюрікова, Галина Михайлівна Рибак, Валентин Якович Плахотін |
Спосіб визначення міцності печива | |
Станіслав Іванович Роговий, Галина Михайлівна Лисюк, Олена Гайдарівна Шидакова-Каменюка, Ірина Миколаївна Фоміна |
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна | |
Алла Леонідівна Рогова, Олена Василівна Іванова, Тетяна Георгіївна Панасова, Лоліта Миколаївна Медведь |
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини | |
Анатолій Миколайович Бурбак, Людмила Борисівна Олійник, Надія Іванівна Ткач, Олексій Миколайович Васюк |
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини | |
Інна Володимирівна Чоні, Нінель Павлівна Коваленко |
Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід | |
Наталія Віталіївна Дібрівська, Ольга Олексіївна Костич |
Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти | |
Наталія Вікторівна Олійник, Борис Павлович Киричко, Неля Олексіївна Свириденко |
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів | |
Галина Панасівна Хомич, Людмила Михайлівна Юрчішина |
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки | |
Тетяна Василівна Карбівнича, Андрій Миколайович Одарченко |
Фазові переходи і стеклування у фруктових начинках | |
Олександра Василівна Зінченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Аліна Володимирівна Євтушенко |
Технологія та установка фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням | |
Григорій Мефодійович Кожушко, Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Гусаченко |