Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском
Анотація
У статті йдеться про виробництво високоякісного питного молока та молочних продуктів, що є складовою одного із стратегічних кроків забезпечення продовольчої безпеки держави. До того ж, членство України в СОТ і можливість інтеграції в ЄС вимагає вдосконалення сучасних і створення інноваційних технологій виробництва. На цій підставі ми навели результати досліджень впливу інноваційної технології паскалізації на білково-жирову фракцію молока.
Ключові слова: обробка молока, високий тиск, паскалізація, білки, електрофорез, жирові кульки, ефект гомогенізації.
Ключові слова: обробка молока, високий тиск, паскалізація, білки, електрофорез, жирові кульки, ефект гомогенізації.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.