Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
Прогнозування строку служби СВД-ламп за спадом світлового потоку | |
Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова, Віктор Іванович Давиденко |
Антифрикційні та ущільнювальні матеріали на основі політетрафлуоретену | |
Тамара Вікторівна Сахно, Сергій Амерзянович Хатіпов, Світлана Терентіївна Сичкова, Олена Михайлівна Конова, Юрій Едуардович Сахно, Наталія Володимирівна Садовська |
Спосіб виділення проб для товарознавчої оцінки м’ясної сировини та оцінка їх хімічного складу | |
Дмитро Миколайович Одарченко, Євгенія Леонідівна Гасай |
Вплив різних видів добрів на декоративність горщикової квіткової продукції на прикладі Begonia hybrida Elatior | |
Світлана Вікторівна Сорокіна, Дмитро Ігоревич Філобок |
Роль сировинних матеріалів у формуванні екологічної безпечності текстильних матеріалів і виробів | |
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
Вплив технологій текстильного виробництва на екологічну безпечність текстилю, людини та довкілля | |
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак, Зоя Миколаївна Семак |
Спосіб виготовлення тонкого вбирного паперу підвищеної механічної міцності | |
Людмила Валентинівна Андрієвська, Тетяна Геннадіївна Глушкова |
Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів | |
Оксана Сергіївна Попова |
Вплив спеціальних обробок вовняних пальтових тканин на стійкість їх пофарбування | |
Богдан Дмитрович Семак, І. О. Дудла, О. Б. Хребтань |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Ідентифікація вин за критерієм мікроелеметного складу | |
Сергій Леонідович Богза, Сергій Юрійович Суйков, Ганна Володимирівна Теплякова |
Вплив генотипових і фенотипових чинників на продуктивність молочної худоби | |
Габріела Олександрівна Бірта |
Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока | |
Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова |
Дослідження білкової цінності молока як сировини для виготовлення кисломолочного сиру | |
Лілія Василівна Молоканова, Інна Сергіївна Хованець |
Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні | |
Людмила Олександрівна Назаренко |
Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини | |
Маріанна Львівна Павлишин |
Товарознавча характеристика продукції козівництва | |
Юрій Георгійович Бургу |
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів | |
Аліна Сергіївна Ткаченко |
Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі | |
Інна Володимирівна Пахомова |
Вплив композиційного складу котлет із м’яса кролів на реологічні властивості фаршу | |
Юрій Олександрович Лукомський |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини | |
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач |
Використання бентонітових глин Криму у виноробстві | |
Лілія Євгеніївна Павлуненко |
Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах | |
Галина Євгенівна Дубова, Зоя Миколаївна Гайворонська |
Оцінка можливості використання розчину трилону б для промивання рибних білкових мас | |
Тетяна Миколаївна Маєвська, Олексій Сергійович Віннов, Олександр Валерійович Ганич |
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Особливості застосування ультрафіолетового випромінювання для знезараження води | |
Анатолій Олексійович Семенов |
Деякі особливості роботи пароконвектоматів | |
Володимир Миколайович Кудрявцев, Вікторія Андріївна Парамонова, Максим Геннадійович Нестерцов, Дмитро Валерійович Куропятник |
Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції | |
Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко |
Електрохімічний спосіб знезараження стічних вод | |
Микола Миколайович Барашков, Тамара Вікторівна Сахно, Ірина Самуілівна Іргібаєва |