№ 1(57) (2013)

Зміст

ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ

Прогнозування строку служби СВД-ламп за спадом світлового потоку PDF
Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова, Віктор Іванович Давиденко
Антифрикційні та ущільнювальні матеріали на основі політетрафлуоретену PDF
Тамара Вікторівна Сахно, Сергій Амерзянович Хатіпов, Світлана Терентіївна Сичкова, Олена Михайлівна Конова, Юрій Едуардович Сахно, Наталія Володимирівна Садовська
Спосіб виділення проб для товарознавчої оцінки м’ясної сировини та оцінка їх хімічного складу PDF
Дмитро Миколайович Одарченко, Євгенія Леонідівна Гасай
Вплив різних видів добрів на декоративність горщикової квіткової продукції на прикладі Begonia hybrida Elatior PDF
Світлана Вікторівна Сорокіна, Дмитро Ігоревич Філобок
Роль сировинних матеріалів у формуванні екологічної безпечності текстильних матеріалів і виробів PDF
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак
Вплив технологій текстильного виробництва на екологічну безпечність текстилю, людини та довкілля PDF
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак, Зоя Миколаївна Семак
Спосіб виготовлення тонкого вбирного паперу підвищеної механічної міцності PDF
Людмила Валентинівна Андрієвська, Тетяна Геннадіївна Глушкова
Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів PDF
Оксана Сергіївна Попова
Вплив спеціальних обробок вовняних пальтових тканин на стійкість їх пофарбування PDF
Богдан Дмитрович Семак, І. О. Дудла, О. Б. Хребтань

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Ідентифікація вин за критерієм мікроелеметного складу PDF
Сергій Леонідович Богза, Сергій Юрійович Суйков, Ганна Володимирівна Теплякова
Вплив генотипових і фенотипових чинників на продуктивність молочної худоби PDF
Габріела Олександрівна Бірта
Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока PDF
Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова
Дослідження білкової цінності молока як сировини для виготовлення кисломолочного сиру PDF
Лілія Василівна Молоканова, Інна Сергіївна Хованець
Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини PDF
Маріанна Львівна Павлишин
Товарознавча характеристика продукції козівництва PDF
Юрій Георгійович Бургу
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів PDF
Аліна Сергіївна Ткаченко
Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі PDF
Інна Володимирівна Пахомова
Вплив композиційного складу котлет із м’яса кролів на реологічні властивості фаршу PDF
Юрій Олександрович Лукомський

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини PDF
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач
Використання бентонітових глин Криму у виноробстві PDF
Лілія Євгеніївна Павлуненко
Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах PDF
Галина Євгенівна Дубова, Зоя Миколаївна Гайворонська
Оцінка можливості використання розчину трилону б для промивання рибних білкових мас PDF
Тетяна Миколаївна Маєвська, Олексій Сергійович Віннов, Олександр Валерійович Ганич

ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

Особливості застосування ультрафіолетового випромінювання для знезараження води PDF
Анатолій Олексійович Семенов
Деякі особливості роботи пароконвектоматів PDF
Володимир Миколайович Кудрявцев, Вікторія Андріївна Парамонова, Максим Геннадійович Нестерцов, Дмитро Валерійович Куропятник
Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції PDF
Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко
Електрохімічний спосіб знезараження стічних вод PDF
Микола Миколайович Барашков, Тамара Вікторівна Сахно, Ірина Самуілівна Іргібаєва