Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
| Прогнозування строку служби СВД-ламп за спадом світлового потоку | |
| Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова, Віктор Іванович Давиденко |
| Антифрикційні та ущільнювальні матеріали на основі політетрафлуоретену | |
| Тамара Вікторівна Сахно, Сергій Амерзянович Хатіпов, Світлана Терентіївна Сичкова, Олена Михайлівна Конова, Юрій Едуардович Сахно, Наталія Володимирівна Садовська |
| Спосіб виділення проб для товарознавчої оцінки м’ясної сировини та оцінка їх хімічного складу | |
| Дмитро Миколайович Одарченко, Євгенія Леонідівна Гасай |
| Вплив різних видів добрів на декоративність горщикової квіткової продукції на прикладі Begonia hybrida Elatior | |
| Світлана Вікторівна Сорокіна, Дмитро Ігоревич Філобок |
| Роль сировинних матеріалів у формуванні екологічної безпечності текстильних матеріалів і виробів | |
| Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
| Вплив технологій текстильного виробництва на екологічну безпечність текстилю, людини та довкілля | |
| Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак, Зоя Миколаївна Семак |
| Спосіб виготовлення тонкого вбирного паперу підвищеної механічної міцності | |
| Людмила Валентинівна Андрієвська, Тетяна Геннадіївна Глушкова |
| Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів | |
| Оксана Сергіївна Попова |
| Вплив спеціальних обробок вовняних пальтових тканин на стійкість їх пофарбування | |
| Богдан Дмитрович Семак, І. О. Дудла, О. Б. Хребтань |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
| Ідентифікація вин за критерієм мікроелеметного складу | |
| Сергій Леонідович Богза, Сергій Юрійович Суйков, Ганна Володимирівна Теплякова |
| Вплив генотипових і фенотипових чинників на продуктивність молочної худоби | |
| Габріела Олександрівна Бірта |
| Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока | |
| Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова |
| Дослідження білкової цінності молока як сировини для виготовлення кисломолочного сиру | |
| Лілія Василівна Молоканова, Інна Сергіївна Хованець |
| Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні | |
| Людмила Олександрівна Назаренко |
| Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини | |
| Маріанна Львівна Павлишин |
| Товарознавча характеристика продукції козівництва | |
| Юрій Георгійович Бургу |
| Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів | |
| Аліна Сергіївна Ткаченко |
| Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі | |
| Інна Володимирівна Пахомова |
| Вплив композиційного складу котлет із м’яса кролів на реологічні властивості фаршу | |
| Юрій Олександрович Лукомський |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
| Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини | |
| Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач |
| Використання бентонітових глин Криму у виноробстві | |
| Лілія Євгеніївна Павлуненко |
| Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах | |
| Галина Євгенівна Дубова, Зоя Миколаївна Гайворонська |
| Оцінка можливості використання розчину трилону б для промивання рибних білкових мас | |
| Тетяна Миколаївна Маєвська, Олексій Сергійович Віннов, Олександр Валерійович Ганич |
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
| Особливості застосування ультрафіолетового випромінювання для знезараження води | |
| Анатолій Олексійович Семенов |
| Деякі особливості роботи пароконвектоматів | |
| Володимир Миколайович Кудрявцев, Вікторія Андріївна Парамонова, Максим Геннадійович Нестерцов, Дмитро Валерійович Куропятник |
| Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції | |
| Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко |
| Електрохімічний спосіб знезараження стічних вод | |
| Микола Миколайович Барашков, Тамара Вікторівна Сахно, Ірина Самуілівна Іргібаєва |