Науковий вісник PUET: Technical Sciences

Анонси

Шановні автори!

Змінено вимоги щодо оформлення статей!

З новими вимогами Ви можете ознайомитися за посиланням


«Науковий вісник ПУЕТ» видається з березня 2000 р.

Свідоцтво про державну реєстрацію серії «Технічні науки»
КВ № 17164-5934 ПР видане 12.10.2010 р.
Міністерством юстиції України.


Зображення домашньої сторінки журналу

№ 1(78) (2016)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК МЕМБРАННИХ ЛІПІДІВ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ АРОМАТУ
В. О. Сукманов, A. І. Маринін, Г.Є. Дубова, Л. І. Кущ
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОМБІНОВАНИХ ФАРШІВ НА ОСНОВІ КОНЦЕНТРАТУ ЗІ СКОЛОТИН
Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко, А. В. Клименко
СУЧАСНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Л. Б. Олійник
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ НАПОЇВ
Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін, А. Б. Бородай, О. Ф. Манжос
ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Н. В. Іщенко, Ю. А. Мацук
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СТВОРЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник, Н. В. Скобельська

ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ІЗ ПЛОДІВ, ПОДРІБНЕНИХ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК
Т. В. Капліна, Д. А. Миронов
Аналіз зв’язаної води в гарбузовому пюре, обробленому високим тиском
V. Sukmanov, N. Herman
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ И ПРАКТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОЦЕНКИ ОДНОРОДНОСТИ КОМБИНИРОВАННЫХ СМЕСЕЙ
А. В. Макаринская

ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ МЕДУНКИ ЛІКАРСЬКОЇ В ЯКОСТІ АНТИОКСИДАНТНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
А. С. Ткаченко
ВПЛИВ СПОСОБУ ВВЕДЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ
Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник
ВПЛИВ ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КЕКСІВ
О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, А. Л. Рогова
ВПЛИВ СТРЕСЧУТЛИВОСТІ СВИНЕЙ IЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДНК-ТЕСТІВ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА
Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш
ХАРАКТЕРИСТИКА ПОКАЗНИКІВ РОСТУ СВИНЕЙ ЧЕРВОНОЇ БІЛОПОЯСОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ГОДІВЛІ
Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока
ФУНКЦІОНАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ «СПОРТ СЛІМ» ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ КОНТРОЛЮЮТЬ ВАГУ ТІЛА
Н. В. Притульська, Н. В. Вдовенко, Г. І. Сєногонова
БЕЗПЕЧНІСТЬ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДОБАВКИ БІЛКОВО-МІНЕРАЛЬНОЇ
І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. І. Шурдук, С. П. Антоненко

ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ

ПРОГНОЗУВАННЯ СТРОКУ СЛУЖБИ КОМПАКТНИХ ЛЮМІНЕСЦЕНТНИХ ЛАМП ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЇХ ВИПРОБУВАНЬ У РЕЖИМІ ЧАСТИХ ВМИКАНЬ
Г. М. Кожушко, Ю. О. Басова, Л. М. Губа, С. Г. Кислиця
СУЧАСНІ НАПРЯМИ ТОВАРОЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТЕКСТИЛЮ
І. С. Галик, Б. Д. Семак

ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ЕНЕРГЕТИЧНА ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ АПАРАТА ДЛЯ ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М’ЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ФУНКЦІОНАЛЬНО ЗАМКНЕНИХ ЄМКОСТЯХ
В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова, А. Г. Фарісєєв