Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
Анотація
У статті теоретично обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання нетрадиційної рослинної сировини, зокрема корзини молодого соняшника, у виробництві кондитерських виробів. Розроблена нова технологія виробництва пісочного виробу з додаванням подрібненої корзини молодого соняшника.
Ключові слова: нетрадиційна рослинна сировина, кондитерські вироби з пісочного тіста, корзина соняшника, органолептичні показники, фізико-хімічні показники.
Ключові слова: нетрадиційна рослинна сировина, кондитерські вироби з пісочного тіста, корзина соняшника, органолептичні показники, фізико-хімічні показники.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.