№ 1(37) (2009)

Зміст

ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ

Застосування фізичних і фізико-хімічних методів при дослідженні зносостійкості поліамідних текстильних полотен PDF
Іван Степанович Полікарпов
Способи оптимізації асортименту та властивостей верхнєтрикотажних полотен PDF
Марина Григорівна Мартосенко, Богдан Дмитрович Семак
Значення для економіки України льону і сучасні методи його кольорування PDF
Степан Олександрович Поліщук, Анна Дмитрівна Кобищан
Методи контролю товщини покриттів PDF
Анатолій Олексійович Семенов, Ангеліна Олександрівна Соляник
Текстильне товарознавство: пошук способів удосконалення PDF
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак
Огляд сучасних тенденцій використання полімерів у пакувальній галузі PDF
Олексій Валерійович Пиріков, Віктор Миколайович Ардатьев
Стандартизація – ефективний засіб формування ринку екологічно безпечного текстилю PDF
Богдан Богданович Семак
Застосування методу морфологічного аналізу технічних рішень для розробки колагенумісної акрилуретанової композиції PDF
Людмила Миколаївна Губа, Наталя Володимирівна Омельченко
Галогенні лампи та їх характеристики PDF
Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак
Аналіз асортименту шкіряного жіночого модельного взуття PDF
Лідія Іванівна Молебна
Товарна пропозиція та споживацькі уподобання на кримському ринку фарфорового посуду PDF
Лілія Євгенівна Павлуненко
Інноваційні технології та класифікація сучасних телевізорів PDF
Ірина Іванівна Васильєва
Формування концепції якості товарів PDF
Ірина Миколаївна Байдакова
Фазове регулювання потужності люмінісцентних ламп електронними пускорегулювальними апаратами PDF
Анатолій Миколайович Лупенко, Володимир Миколайович Нетяга, Павло Михайлович Хорунжий

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини PDF
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу
Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней PDF
Габріела Олександрівна Бірта
М’ясо-сальні якості свиней PDF
Юрій Георгійович Бургу

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини PDF
Сергій Маісович Шамян, Наталія Євгенівна Князева
Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження PDF
Юлія Вікторівна Левченко
Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини PDF
Сергій Маісович Шамян, Жанна Єлисеївна Плахотіна
Визначення кислотності молока ультразвуковим методом PDF
Михайло Григорович Махно, Андрій Іванович Шурдук

ІСТОРИЧНА ДОВІДКА

Історія становлення та розвитку кафедри товарознавства PDF
Дмитро Іванович Козьмич