Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
Застосування фізичних і фізико-хімічних методів при дослідженні зносостійкості поліамідних текстильних полотен | |
Іван Степанович Полікарпов |
Способи оптимізації асортименту та властивостей верхнєтрикотажних полотен | |
Марина Григорівна Мартосенко, Богдан Дмитрович Семак |
Значення для економіки України льону і сучасні методи його кольорування | |
Степан Олександрович Поліщук, Анна Дмитрівна Кобищан |
Методи контролю товщини покриттів | |
Анатолій Олексійович Семенов, Ангеліна Олександрівна Соляник |
Текстильне товарознавство: пошук способів удосконалення | |
Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
Огляд сучасних тенденцій використання полімерів у пакувальній галузі | |
Олексій Валерійович Пиріков, Віктор Миколайович Ардатьев |
Стандартизація – ефективний засіб формування ринку екологічно безпечного текстилю | |
Богдан Богданович Семак |
Застосування методу морфологічного аналізу технічних рішень для розробки колагенумісної акрилуретанової композиції | |
Людмила Миколаївна Губа, Наталя Володимирівна Омельченко |
Галогенні лампи та їх характеристики | |
Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак |
Аналіз асортименту шкіряного жіночого модельного взуття | |
Лідія Іванівна Молебна |
Товарна пропозиція та споживацькі уподобання на кримському ринку фарфорового посуду | |
Лілія Євгенівна Павлуненко |
Інноваційні технології та класифікація сучасних телевізорів | |
Ірина Іванівна Васильєва |
Формування концепції якості товарів | |
Ірина Миколаївна Байдакова |
Фазове регулювання потужності люмінісцентних ламп електронними пускорегулювальними апаратами | |
Анатолій Миколайович Лупенко, Володимир Миколайович Нетяга, Павло Михайлович Хорунжий |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників | |
Людмила Олександрівна Назаренко |
Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини | |
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней | |
Габріела Олександрівна Бірта |
М’ясо-сальні якості свиней | |
Юрій Георгійович Бургу |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | |
Сергій Маісович Шамян, Наталія Євгенівна Князева |
Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження | |
Юлія Вікторівна Левченко |
Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | |
Сергій Маісович Шамян, Жанна Єлисеївна Плахотіна |
Визначення кислотності молока ультразвуковим методом | |
Михайло Григорович Махно, Андрій Іванович Шурдук |
ІСТОРИЧНА ДОВІДКА
Історія становлення та розвитку кафедри товарознавства | |
Дмитро Іванович Козьмич |