|
Номер |
Назва |
|
№ 1(57) (2013) |
Оцінка можливості використання розчину трилону б для промивання рибних білкових мас |
Анотація
PDF
|
Тетяна Миколаївна Маєвська, Олексій Сергійович Віннов, Олександр Валерійович Ганич |
|
№ 1(57) (2013) |
Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах |
Анотація
PDF
|
Галина Євгенівна Дубова, Зоя Миколаївна Гайворонська |
|
№ 1(57) (2013) |
Використання бентонітових глин Криму у виноробстві |
Анотація
PDF
|
Лілія Євгеніївна Павлуненко |
|
№ 1(57) (2013) |
Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини |
Анотація
PDF
|
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач |
|
№ 1(52) (2011) |
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки |
Анотація
PDF
|
Андрій Миколайович Одарченко, Юрій Олексійович Савгіра, Аліна Олександрівна Бабіч, Катерина Вікторівна Сподар, Олена Олександрівна Сюсель |
|
№ 1(52) (2011) |
Екологічна безпека як основа національної безпеки України |
Анотація
PDF
|
Микола Семенович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Анатолій Михайлович Сесь, Олена Олександрівна Сюсель, Євгенія Борисівна Соколова |
|
№ 1(52) (2011) |
Обґрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки |
Анотація
PDF
|
Вікторія Альбертівна Гніцевич, Наталія Вікторівна Кравченко |
|
№ 1(52) (2011) |
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів |
Анотація
PDF
|
Анатолій Микитович Поперечний, Світлана Климентівна Ільдірова, Іван В’ячеславович Жданов, Світлана Юріївна Попова |
|
№ 1(52) (2011) |
Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної |
Анотація
PDF
|
Микола Іванович Погожих, Дмитро Миколайович Одарченко, Василь Вікторович Піддубний, Катерина Констянтинівна Василець, Аліна Олександрівна Максимова |
|
№ 1(52) (2011) |
Обґрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза |
Анотація
PDF
|
Вікторія Альбертівна Гніцевич, Аліна В’ячеславівна Слащева, Наталія Сергіївна Чехова |
|
№ 1(46) (2010) |
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії |
Анотація
PDF
|
Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач, Олена Олексіївна Уланова |
|
№ 1(46) (2010) |
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів |
Анотація
PDF
|
Анатолій Тимофійович Безусов, Леонід Павлович Холодний |
|
№ 1(46) (2010) |
Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту |
Анотація
PDF
|
А. В. Купченко, Костянтин Олексійович Мельников, Юрій Олексійович Чурсінов |
|
№ 1(46) (2010) |
Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням |
Анотація
PDF
|
Андрій Миколайович Одарченко, Тетяна Василівна Карбівнича, Тетяна Володимирівна Міщенко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
|
№ 1(46) (2010) |
Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів |
Анотація
PDF
|
Лілія Василівна Молоканова, Ірина Андріївна Оносова |
|
№ 1(46) (2010) |
Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води |
Анотація
PDF
|
Олександр Володимирович Гордієнко |
|
№ 1(46) (2010) |
Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку |
Анотація
PDF
|
Олександр Іванович Черевко, Микола Іванович Погожих, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
|
№ 1(46) (2010) |
Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском |
Анотація
PDF
|
Валерій Олександрович Сукманов, Володимир Вікторович Кійко |
|
№ 1(37) (2009) |
Визначення кислотності молока ультразвуковим методом |
Анотація
PDF
|
Михайло Григорович Махно, Андрій Іванович Шурдук |
|
№ 1(37) (2009) |
Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини |
Анотація
PDF
|
Сергій Маісович Шамян, Жанна Єлисеївна Плахотіна |
|
№ 1(37) (2009) |
Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження |
Анотація
PDF
|
Юлія Вікторівна Левченко |
|
№ 1(37) (2009) |
Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |
Анотація
PDF
|
Сергій Маісович Шамян, Наталія Євгенівна Князева |
|
№ 1(28) (2008) |
Технологія та установка фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням |
Анотація
PDF
|
Григорій Мефодійович Кожушко, Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Гусаченко |
|
№ 1(28) (2008) |
Фазові переходи і стеклування у фруктових начинках |
Анотація
PDF
|
Олександра Василівна Зінченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Аліна Володимирівна Євтушенко |
|
№ 1(28) (2008) |
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки |
Анотація
PDF
|
Тетяна Василівна Карбівнича, Андрій Миколайович Одарченко |
|
1 - 25 з 36 результатів |
1 2 > >>
|