Інформація про розділ


ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

 
Номер Назва
 
№ 1(96) (2020) РОЗРОБКА НОВИХ КЕКСІВ ІЗ ВНЕСЕННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ, ЗБАГАЧЕНИХ МІНЕРАЛЬНИМИ РЕЧОВИНАМИ ТА ВІТАМІНАМИ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-5
Анотація   PDF
Х. І. КОВАЛЬЧУК / H. Kovalchuk, А. С. ТКАЧЕНКО / A. Tkachenko, Л. М. ГУБА / L. Guba
 
№ 1(96) (2020) РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-4
Анотація   PDF
Н. В. РОГОВА / N. Rogovaja, Л. І. КУЩ / L. Kusch
 
№ 1(96) (2020) ВИКОРИСТАННЯ ФРУКТОВИХ СОКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНУВАННЯ МОРЕПРОДУКТІВ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-3
Анотація   PDF
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, А. Б. БОРОДАЙ / A. Boroday, З. М. ГАЙВОРОНСЬКА / Z. Gaivoronska, В. С. БОНДАРЧУК / V. Bondarchuk
 
№ 1(96) (2020) ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-2
Анотація   PDF
В. М. ШЕЛУДЬКО / Viktoriia Sheludko
 
№ 1(96) (2020) ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ДІАБЕТИЧНИХ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-1
Анотація   PDF
А. Л. РОГОВА / A. Rogovaya, І. В. ЧОНІ / I. CHoni, Л. О. ПОЛОЖИШНИКОВА / L. Polozhyshnikova, О. Г. ШИДАКОВА-КАМЕНЮКА / E. SHidakova-Kamenyuka
 
№ 1(91) (2019) РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО МІНЕРАЛЬНИМИ РЕЧОВИНАМИ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-8
Анотація   PDF
О. Г. ШИДАКОВА-КАМЕНЮКА / E. Shidakova-Kamenyuka, А. Л. РОГОВА / A. Rogovaya, І. В. ЧОНІ / I. Choni, М. В. ТЕРЕЩЕНКО / M. Terechenko
 
№ 1(91) (2019) ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ, ЗБАГАЧЕНОГО БОРОШНОМ КУНЖУТУ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-7
Анотація   PDF
М. М. САМІЛИК / М. Samilyk, ЦЗІН СЮАНЬСЮАНЬ / Xuanxuan qi, С. С. ІВЧЕНКО / S. Ivchenko
 
№ 1(91) (2019) РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-6
Анотація   PDF
В. М. ПАСІЧНИЙ / V. Pasichnyi, О. А. ТОПЧІЙ / O. Topchiy, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, А. М. ГЕРЕДЧУК / A. Geredchuk
 
№ 1(91) (2019) Технологія блендів на основі рослинного білка для виробництва вегетаріанських ковбасних виробів
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-5
Анотація   PDF
Х. Нан / H. NAN, Н. В. Кондратюк / N. V. KONDRATJUK, Т. М. Степанова / T. M. STEPANOVA, О. В. Афанасьєв / O. V. AFANASIIEV, К. І. Ситник / K. I. SYTNYK, А. В. Дишук / A. V. DYSHUK, К. Є. Супруненко / K. YE. SUPRUNENKO
 
№ 1(91) (2019) КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-4
Анотація   PDF
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Л. М. МЕДВЕДЬ / L. Medved, Т. Є. ЛЕБЕДЕНКО / T. Lebedenko
 
№ 1(91) (2019) ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-3
Анотація   PDF
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, Ю. С. ДОБРИНЬ / Y. Dobryn
 
№ 1(91) (2019) ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКОТТІ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-2
Анотація   PDF
В. М. ШЕЛУДЬКО / V. Sheludko
 
№ 1(91) (2019) ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КЕКСІВ ІЗ ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ ЧІА
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-1
Анотація   PDF
Ю. А. МАЦУК / Y. Matsuk, Є. О. КОЛПІКОВА / E. Kolpikova, Н. В. ІЩЕНКО / N. Ishchenko
 
№ 1(85) (2018) ЗМІНИ ЖИРОВОЇ СКЛАДОВОЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ЇХ ЗБЕРІГАННЯ Анотація   PDF
Т. В. Капліна / T. Kaplina, В. М. Столярчук / V. Stolyarchuk, С. О. Дудник / S. Dudnyk
 
№ 1(85) (2018) АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОДЕРЖАННЯ ДОБАВОК ДІЄТИЧНИХ СЕЛЕН-БІЛКОВИХ Анотація   PDF
М. П. Головко / N. Holovko, Т. М. Головко / T. Holovko, В. Г. Применко / V. Prymenko
 
№ 1(85) (2018) КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ СОУСІВ НА ФРУКТОВО-ОВОЧЕВІЙ ОСНОВІ Анотація   PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, Ю. В. Левченко / Y. Levchenko, О. М. Горобець / A. Horobes, Г. В. Крусір G. Krusir
 
№ 1(85) (2018) ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА В М’ЯСНИХ СИСТЕМАХ Анотація   PDF
О. Ф. Манжос / О. Manhgyos, Л. Б. Олійник / L. Oleynik
 
№ 1(85) (2018) РОЗРОБЛЕННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ РЕЗИСТЕНТНОЇ ДІЇ Анотація   PDF
І. С. Тюрікова / I. Tiurikova, Ю. Г. Наконечна / Yu. Nakonechnaya
 
№ 1(85) (2018) ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ІЗ ДИЧИНИ Анотація   PDF
Т. Ю. Суткович / T. Sutkovych, Л .О. Положишникова / L. Polozhyshnykova
 
№ 1(85) (2018) УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» Анотація   PDF
І. В. Цихановська / І. Tsykhanovska, Л. А. Скуріхіна / L. Skurikhina, В. В. Євлаш / V. Evlash, Л. Ф. Павлоцька / L. Pavlotska
 
№ 1(85) (2018) ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА Анотація   PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes, Н. І. Ткач / N. Tkach, Ю. В. Левченко / Y. Levchenko
 
№ 1(85) (2018) МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВФАБРИКАТУ ВАРЕНО-ЗАМОРОЖЕНОГО З МОЛЮСКА ПРІСНОВОДНОГО Анотація   PDF
М. П. Головко / N. Golovko, Т. М. Головко / T. Golovko, А. О. Геліх / А. Gelikh
 
№ 1(85) (2018) РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Анотація   PDF
В. М. Пасічний / V. Pasichniy, А. М. Гередчук / A. Geredchuk, Н. В. Олійник / N. Olijnyk, О. І. Положишникова / O. Polozhyshnykova
 
№ 1(85) (2018) РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ М’ЯСОМ ВОДОПЛАВНОЇ ПТИЦІ ТА МАЛОЦІННОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ Анотація   PDF
Н. В. Божко / N. Bozhko, В. І. Тищенко / V. Tischenko, В. М. Пасічний / V. Pasichniy, М. В. Коник / M. Konik
 
№ 1(85) (2018) ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ СМУЗІ ПІД ЧАС НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ЗБЕРІГАННЯ Анотація   PDF
М. І. Погожих / N. Pogozhikh, М. Т. Малафаєв / N. Malafayev, Є. Б Соколова / E. Sokolova, Т. В. Карбівнича / T. Karbivnycha
 
1 - 25 з 46 результатів 1 2 > >>