| Переглянути або завантажити весь випуск | PDF | 
		
		
		
		
				
					
	| ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ СМУЗІ ПІД ЧАС НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ЗБЕРІГАННЯ | PDF | 
	| М. І. Погожих / N. Pogozhikh,							М. Т. Малафаєв / N. Malafayev,							Є. Б Соколова / E. Sokolova,							Т. В. Карбівнича / T. Karbivnycha |  | 
	
		
				
					
	| РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ М’ЯСОМ ВОДОПЛАВНОЇ ПТИЦІ ТА МАЛОЦІННОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ | PDF | 
	| Н. В. Божко / N. Bozhko,							В. І. Тищенко / V. Tischenko,							В. М. Пасічний / V. Pasichniy,							М. В. Коник / M. Konik |  | 
	
		
				
					
	| РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | PDF | 
	| В. М. Пасічний / V. Pasichniy,							А. М. Гередчук / A. Geredchuk,							Н. В. Олійник / N. Olijnyk,							О. І. Положишникова / O. Polozhyshnykova |  | 
	
	
		
				
					
	| УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | PDF | 
	| І. В. Цихановська / І. Tsykhanovska,							Л. А. Скуріхіна / L. Skurikhina,							В. В. Євлаш / V. Evlash,							Л. Ф. Павлоцька / L. Pavlotska |  | 
	
		
				
					
	| ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | PDF | 
	| Г. П. Хомич / G. Khomych,							О. М. Горобець / A. Horobes,							Н. І. Ткач / N. Tkach,							Ю. В. Левченко / Y. Levchenko |  | 
	
		
				
					
	| ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ІЗ ДИЧИНИ | PDF | 
	| Т. Ю. Суткович / T. Sutkovych,							Л .О. Положишникова / L. Polozhyshnykova |  | 
	
		
				
					
	| РОЗРОБЛЕННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ РЕЗИСТЕНТНОЇ ДІЇ | PDF | 
	| І. С. Тюрікова / I. Tiurikova,							Ю. Г. Наконечна / Yu. Nakonechnaya |  | 
	
	
		
				
					
	| КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ СОУСІВ НА ФРУКТОВО-ОВОЧЕВІЙ ОСНОВІ | PDF | 
	| Г. П. Хомич / G. Khomych,							Ю. В. Левченко / Y. Levchenko,							О. М. Горобець / A. Horobes,							Г. В. Крусір G. Krusir |  | 
	
		
				
					
	| АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОДЕРЖАННЯ ДОБАВОК ДІЄТИЧНИХ СЕЛЕН-БІЛКОВИХ | PDF | 
	| М. П. Головко / N. Holovko,							Т. М. Головко / T. Holovko,							В. Г. Применко / V. Prymenko |  | 
	
		
				
					
	| СЕНСОРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЦІЛЬНОЗЕРНОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | PDF | 
	| В. О. Назаренко / V. Nazarenko,							О. О. Горячова / Е. Goryachova,							Н. О. Офіленко / N. Ofilenko,							З. Я. Котова / Z. Kotova |  | 
		
				
					
	| ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ | PDF | 
	| Г. О. Бірта / G. Birta,							Ю. Г. Бургу / Yu. Burgu,							Л. В. Флока / L. Floka |  |