ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Номер | Назва | |
№ 1(96) (2020) | РОЗРОБКА НОВИХ КЕКСІВ ІЗ ВНЕСЕННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ, ЗБАГАЧЕНИХ МІНЕРАЛЬНИМИ РЕЧОВИНАМИ ТА ВІТАМІНАМИ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-5 |
Анотація PDF |
Х. І. КОВАЛЬЧУК / H. Kovalchuk, А. С. ТКАЧЕНКО / A. Tkachenko, Л. М. ГУБА / L. Guba | ||
№ 1(96) (2020) | РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-4 |
Анотація PDF |
Н. В. РОГОВА / N. Rogovaja, Л. І. КУЩ / L. Kusch | ||
№ 1(96) (2020) | ВИКОРИСТАННЯ ФРУКТОВИХ СОКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНУВАННЯ МОРЕПРОДУКТІВ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-3 |
Анотація PDF |
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, А. Б. БОРОДАЙ / A. Boroday, З. М. ГАЙВОРОНСЬКА / Z. Gaivoronska, В. С. БОНДАРЧУК / V. Bondarchuk | ||
№ 1(96) (2020) | ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-2 |
Анотація PDF |
В. М. ШЕЛУДЬКО / Viktoriia Sheludko | ||
№ 1(96) (2020) | ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ДІАБЕТИЧНИХ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-1 |
Анотація PDF |
А. Л. РОГОВА / A. Rogovaya, І. В. ЧОНІ / I. CHoni, Л. О. ПОЛОЖИШНИКОВА / L. Polozhyshnikova, О. Г. ШИДАКОВА-КАМЕНЮКА / E. SHidakova-Kamenyuka | ||
№ 1(91) (2019) | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО МІНЕРАЛЬНИМИ РЕЧОВИНАМИ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-8 |
Анотація PDF |
О. Г. ШИДАКОВА-КАМЕНЮКА / E. Shidakova-Kamenyuka, А. Л. РОГОВА / A. Rogovaya, І. В. ЧОНІ / I. Choni, М. В. ТЕРЕЩЕНКО / M. Terechenko | ||
№ 1(91) (2019) | ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ, ЗБАГАЧЕНОГО БОРОШНОМ КУНЖУТУ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-7 |
Анотація PDF |
М. М. САМІЛИК / М. Samilyk, ЦЗІН СЮАНЬСЮАНЬ / Xuanxuan qi, С. С. ІВЧЕНКО / S. Ivchenko | ||
№ 1(91) (2019) | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-6 |
Анотація PDF |
В. М. ПАСІЧНИЙ / V. Pasichnyi, О. А. ТОПЧІЙ / O. Topchiy, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, А. М. ГЕРЕДЧУК / A. Geredchuk | ||
№ 1(91) (2019) | Технологія блендів на основі рослинного білка для виробництва вегетаріанських ковбасних виробів DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-5 |
Анотація PDF |
Х. Нан / H. NAN, Н. В. Кондратюк / N. V. KONDRATJUK, Т. М. Степанова / T. M. STEPANOVA, О. В. Афанасьєв / O. V. AFANASIIEV, К. І. Ситник / K. I. SYTNYK, А. В. Дишук / A. V. DYSHUK, К. Є. Супруненко / K. YE. SUPRUNENKO | ||
№ 1(91) (2019) | КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-4 |
Анотація PDF |
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Л. М. МЕДВЕДЬ / L. Medved, Т. Є. ЛЕБЕДЕНКО / T. Lebedenko | ||
№ 1(91) (2019) | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-3 |
Анотація PDF |
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, Ю. С. ДОБРИНЬ / Y. Dobryn | ||
№ 1(91) (2019) | ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКОТТІ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-2 |
Анотація PDF |
В. М. ШЕЛУДЬКО / V. Sheludko | ||
№ 1(91) (2019) | ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КЕКСІВ ІЗ ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ ЧІА DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-1 |
Анотація PDF |
Ю. А. МАЦУК / Y. Matsuk, Є. О. КОЛПІКОВА / E. Kolpikova, Н. В. ІЩЕНКО / N. Ishchenko | ||
№ 1(85) (2018) | ЗМІНИ ЖИРОВОЇ СКЛАДОВОЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ЇХ ЗБЕРІГАННЯ | Анотація PDF |
Т. В. Капліна / T. Kaplina, В. М. Столярчук / V. Stolyarchuk, С. О. Дудник / S. Dudnyk | ||
№ 1(85) (2018) | АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОДЕРЖАННЯ ДОБАВОК ДІЄТИЧНИХ СЕЛЕН-БІЛКОВИХ | Анотація PDF |
М. П. Головко / N. Holovko, Т. М. Головко / T. Holovko, В. Г. Применко / V. Prymenko | ||
№ 1(85) (2018) | КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ СОУСІВ НА ФРУКТОВО-ОВОЧЕВІЙ ОСНОВІ | Анотація PDF |
Г. П. Хомич / G. Khomych, Ю. В. Левченко / Y. Levchenko, О. М. Горобець / A. Horobes, Г. В. Крусір G. Krusir | ||
№ 1(85) (2018) | ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА В М’ЯСНИХ СИСТЕМАХ | Анотація PDF |
О. Ф. Манжос / О. Manhgyos, Л. Б. Олійник / L. Oleynik | ||
№ 1(85) (2018) | РОЗРОБЛЕННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ РЕЗИСТЕНТНОЇ ДІЇ | Анотація PDF |
І. С. Тюрікова / I. Tiurikova, Ю. Г. Наконечна / Yu. Nakonechnaya | ||
№ 1(85) (2018) | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ІЗ ДИЧИНИ | Анотація PDF |
Т. Ю. Суткович / T. Sutkovych, Л .О. Положишникова / L. Polozhyshnykova | ||
№ 1(85) (2018) | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | Анотація PDF |
І. В. Цихановська / І. Tsykhanovska, Л. А. Скуріхіна / L. Skurikhina, В. В. Євлаш / V. Evlash, Л. Ф. Павлоцька / L. Pavlotska | ||
№ 1(85) (2018) | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Анотація PDF |
Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes, Н. І. Ткач / N. Tkach, Ю. В. Левченко / Y. Levchenko | ||
№ 1(85) (2018) | МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВФАБРИКАТУ ВАРЕНО-ЗАМОРОЖЕНОГО З МОЛЮСКА ПРІСНОВОДНОГО | Анотація PDF |
М. П. Головко / N. Golovko, Т. М. Головко / T. Golovko, А. О. Геліх / А. Gelikh | ||
№ 1(85) (2018) | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Анотація PDF |
В. М. Пасічний / V. Pasichniy, А. М. Гередчук / A. Geredchuk, Н. В. Олійник / N. Olijnyk, О. І. Положишникова / O. Polozhyshnykova | ||
№ 1(85) (2018) | РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ М’ЯСОМ ВОДОПЛАВНОЇ ПТИЦІ ТА МАЛОЦІННОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ | Анотація PDF |
Н. В. Божко / N. Bozhko, В. І. Тищенко / V. Tischenko, В. М. Пасічний / V. Pasichniy, М. В. Коник / M. Konik | ||
№ 1(85) (2018) | ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ СМУЗІ ПІД ЧАС НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ЗБЕРІГАННЯ | Анотація PDF |
М. І. Погожих / N. Pogozhikh, М. Т. Малафаєв / N. Malafayev, Є. Б Соколова / E. Sokolova, Т. В. Карбівнича / T. Karbivnycha | ||
1 - 25 з 46 результатів | 1 2 > >> |