Інформація про розділ


ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 
Номер Назва
 
№ 1(57) (2013) Вплив композиційного складу котлет із м’яса кролів на реологічні властивості фаршу Анотація   PDF
Юрій Олександрович Лукомський
 
№ 1(57) (2013) Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі Анотація   PDF
Інна Володимирівна Пахомова
 
№ 1(57) (2013) Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів Анотація   PDF
Аліна Сергіївна Ткаченко
 
№ 1(57) (2013) Товарознавча характеристика продукції козівництва Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(57) (2013) Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини Анотація   PDF
Маріанна Львівна Павлишин
 
№ 1(57) (2013) Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні Анотація   PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
 
№ 1(57) (2013) Дослідження білкової цінності молока як сировини для виготовлення кисломолочного сиру Анотація   PDF
Лілія Василівна Молоканова, Інна Сергіївна Хованець
 
№ 1(57) (2013) Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока Анотація   PDF
Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова
 
№ 1(57) (2013) Вплив генотипових і фенотипових чинників на продуктивність молочної худоби Анотація   PDF
Габріела Олександрівна Бірта
 
№ 1(57) (2013) Ідентифікація вин за критерієм мікроелеметного складу Анотація   PDF
Сергій Леонідович Богза, Сергій Юрійович Суйков, Ганна Володимирівна Теплякова
 
№ 1(52) (2011) Ідентифікація якості та оцінювання конкурентоспроможності спредів, що реалізуються в Україні Анотація   PDF
Людмила Олексіївна Назаренко
 
№ 1(52) (2011) Товарознавча характеристика продукції кролівництва Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(52) (2011) М’ясна продуктивність великої рогатої худоби та фактори, що її визначають Анотація   PDF
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(52) (2011) Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів Анотація   PDF
Тетяна Іллівна Юдіна, Ірина Анатоліївна Назаренко
 
№ 1(52) (2011) Товарознавча характеристика продукції нутріївництва Анотація   PDF
Габріела Олександрівна Бірта
 
№ 1(46) (2010) Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників Анотація   PDF
Людмила Олесандрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко
 
№ 1(46) (2010) Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП «Черкаси-фарма» Анотація   PDF
Тетяна Михайлівна Портянко
 
№ 1(46) (2010) Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення Анотація   PDF
Аліна Вікторівна Шеїна
 
№ 1(46) (2010) Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів Анотація   PDF
Андрій Анатолійович Квасніков
 
№ 1(46) (2010) Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів Анотація   PDF
Ольга Юріївна Холодова
 
№ 1(46) (2010) Електрофізичні властивості свіжої риби як сигнатура оборотності під час заморожування Анотація   PDF
Дмитро Миколайович Одарченко, О. В. Діденко
 
№ 1(46) (2010) Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(46) (2010) Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні Анотація   PDF
Олена Олександрівна Горячова
 
№ 1(46) (2010) Товарознавча характеристика варених ковбас Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу, Вікторія Сергіївна Хруль
 
№ 1(46) (2010) Товарознавча характеристика м’яса баранини Анотація   PDF
Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу
 
1 - 25 з 35 результатів 1 2 > >>