Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі
Анотація
У статті проаналізовані дослідження природних антиоксидантів, що використовують для вафельних начинок, які ефективно гальмують окислювальні процеси в жирах. Встановлено доцільність використання добавок нетрадиційної сировини з антиоксидантними властивостями з метою поліпшення споживних властивостей та збільшення термінів зберігання кондитерських виробів на вафельній основі.
Ключові слова: антиоксиданти, автоокислення, антиоксидантна активність, антиоксидантні властивості, вафельні вироби, жири, нетрадиційна сировина, кондитерські вироби.
Ключові слова: антиоксиданти, автоокислення, антиоксидантна активність, антиоксидантні властивості, вафельні вироби, жири, нетрадиційна сировина, кондитерські вироби.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.