Товарознавча характеристика продукції кролівництва

Юрій Георгійович Бургу

Анотація


У статті йдеться про кролівництво, зокрема про високу плідність, скоростиглість, невибагливість до умов утримання. Жоден вид тварин не може зрівнятися з кролями, за енергією збільшення живої маси (росту). За досить короткий проміжок часу кролі можуть дати багато м’яса, хутра і пуху. У м’ясі кролів невисокий вміст холестерину, отже, це незамінний продукт харчування літніх людей, хворим на гіпертонію, при захворюваннях печінки і шлунку.
Ключові слова: кролівництво, якість, продукція, шкурки, м’ясо, білки, жири, ніжність, соковитість, холестерин.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.