Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції

Юрій Георгійович Бургу

Анотація


У статті йдеться про те, що якість сільськогосподарської продукції (СГП) є інтегрованим показником і залежить від багатьох факторів, а саме: якості насіння і кормів, культури обробки ґрунту, застосування хімічних і біологічних препаратів, способу зберігання й переробки готової продукції. Таким чином, упровадження системи контролю та моніторингу якості СГП має важливе значення, тому що ця продукція є їжею або являє собою головний компонент їжі, до якої можуть потрапляти різні за токсичністю забруднення.
Ключові слова: якість, сільськогосподарська продукція, продукти, система контролю, моніторинг якості, кондиція.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.