Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів
Анотація
У статті наведено класифікацію властивостей варених ковбасних виробів, які характеризують не тільки натуральні властивості продукту, а й враховують, що не регламентуються нормативно-технічною документацією, але є неодмінно важливими для споживачів. Визначено значимість факторів, що впливають на вибір покупців окремого виду варених ковбасних виробів. Сформульовано номенклатуру показників на основі моделі Кано, що дозволило оцінити не тільки якість ковбасних виробів, а й ступінь задоволеності споживацьких потреб.
Ключові слова: якість, управління якістю, безпечність продукції, споживні властивості, модель мінімізації потенційних ризиків споживання, ковбаса варена, нут, паста з нуту.
Ключові слова: якість, управління якістю, безпечність продукції, споживні властивості, модель мінімізації потенційних ризиків споживання, ковбаса варена, нут, паста з нуту.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.