Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока

Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова

Анотація


У статті розглянуто перспективність і доведено економічну доцільності виведення на ринок паскалізованого молока з високою харчовою цінністю і подовженим терміном зберігання. На підставі дослідження сучасних тенденцій на ринку молока та молочних продуктів обґрунтовано передумови застосування інноваційного способу обробки молока, який полягає у використанні високого тиску з метою подовження термінів зберігання продукту, при мінімальній дії на його нативні властивості. Визначено показники економічної ефективності від упровадження технології паскалізації молока для молокопереробних підприємств.
Ключові слова: паскалізоване молоко, харчова цінність, високий тиск, молокопереробне підприємство.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.