Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока
Анотація
У статті розглянуто перспективність і доведено економічну доцільності виведення на ринок паскалізованого молока з високою харчовою цінністю і подовженим терміном зберігання. На підставі дослідження сучасних тенденцій на ринку молока та молочних продуктів обґрунтовано передумови застосування інноваційного способу обробки молока, який полягає у використанні високого тиску з метою подовження термінів зберігання продукту, при мінімальній дії на його нативні властивості. Визначено показники економічної ефективності від упровадження технології паскалізації молока для молокопереробних підприємств.
Ключові слова: паскалізоване молоко, харчова цінність, високий тиск, молокопереробне підприємство.
Ключові слова: паскалізоване молоко, харчова цінність, високий тиск, молокопереробне підприємство.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.