Інформація про розділ


ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

 
Номер Назва
 
№ 1(78) (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СТВОРЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ Анотація   PDF
І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник, Н. В. Скобельська
 
№ 1(78) (2016) ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Анотація   PDF
Н. В. Іщенко, Ю. А. Мацук
 
№ 1(78) (2016) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ НАПОЇВ Анотація   PDF
Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін, А. Б. Бородай, О. Ф. Манжос
 
№ 1(78) (2016) СУЧАСНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Анотація   PDF
Л. Б. Олійник
 
№ 1(78) (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОМБІНОВАНИХ ФАРШІВ НА ОСНОВІ КОНЦЕНТРАТУ ЗІ СКОЛОТИН Анотація   PDF
Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко, А. В. Клименко
 
№ 1(78) (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК МЕМБРАННИХ ЛІПІДІВ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ АРОМАТУ Анотація   PDF
В. О. Сукманов, A. І. Маринін, Г. Є. Дубова, Л. І. Кущ
 
№ 1(83) (2017) ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Анотація   PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes
 
№ 1(83) (2017) РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ Анотація   PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, Н. І. Ткач / N. Tkach, М. В. Кирильченко / M. Kirilchenko
 
№ 1(83) (2017) РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБАГАЧЕННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ Анотація   PDF
М. І. Погожих / N. Pogozhikh, Т. М. Головко / T. Golovko, О. Г. Дьяков / А. Dyakov
 
№ 1(83) (2017) Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність Анотація   PDF
В. О. Сукманов / V. SUKMANOV, Н. В. Герман / N. HERMAN, Д. А. Миронов / D. MIRONOV, А. А. Палаш / А. PALASH
 
№ 1(83) (2017) УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ РИБИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ Анотація   PDF
К. О. Мельников / K. Melnikov, Т. О. Колісниченко / T. Kolisnychenko, Ю. А. Мацук / Y. Matsuk, Т. С. Листопад / T. Lystopad
 
№ 1(83) (2017) ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА Анотація   PDF
О. О. Басс / O. Bass, Г. Є. Поліщук / G. Polischuk, О. В. Гончарук / E. Goncharuk
 
№ 1(73) (2015) Use of natural stabilizers in technology emulsion products Анотація   PDF (English)
I. Choni, T. Sutkovych
 
№ 1(73) (2015) Changing of properties of emulsion in the presence of short pastry calcium additives Анотація   PDF (English)
I. Rogovyi
 
№ 1(73) (2015) Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів
The effect of sunflower seed kernel on physical and chemical properties of yeast products
Анотація
А. Л. Рогова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Л. М. Медведь
 
№ 1(73) (2015) Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха
Development of technology of fruit and vegetable smoothies with the use of valuable walnuts
Анотація
І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний
 
№ 1(73) (2015) Аргументація вибору рослинних об’єктів для відновлення аромату
Argumentation of plants objects choice to restore the aroma
Анотація
А. Т. Безусов, Г. Є. Дубова, Н. В. Рогова, О. І. Мельник
 
№ 1(73) (2015) Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу
Justification production parameters whipped dessert on the basis of semi products made of jerusalem artichoke and dogwood
Анотація
В. А. Гніцевич, О. О. Васильєва
 
№ 1(70) (2014) Розроблення технології лактоферментованих напоїв із використанням мальтозної патоки й меду
Development of technoloqy of lacto-fermented beveraqes usinq maltose syrup and honey
Анотація
Л. П. Холодний, Н. В. Рогова, Л. М. Медведь
 
№ 1(70) (2014) Біотехнологія виробництва та методи консервування березового соку лікувально-профілактичного призначення та напоїв на його основі
Biotechnology of production and methods of preserving birch sap medicinal purposes and napedowy its basis
Анотація
Н. В. Рогова, С. С. Рибакова
 
№ 1(70) (2014) Структуроутворення та дисперсний аналіз вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском
Structure formation and dispersnіy analysis butter, finished with high cyclic pressure
Анотація
В. О. Сукманов, А. А. Палаш
 
26 - 46 з 46 результатів << < 1 2