ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Номер | Назва | |
№ 1(78) (2016) | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СТВОРЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Анотація PDF |
І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник, Н. В. Скобельська | ||
№ 1(78) (2016) | ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Анотація PDF |
Н. В. Іщенко, Ю. А. Мацук | ||
№ 1(78) (2016) | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ НАПОЇВ | Анотація PDF |
Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін, А. Б. Бородай, О. Ф. Манжос | ||
№ 1(78) (2016) | СУЧАСНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Анотація PDF |
Л. Б. Олійник | ||
№ 1(78) (2016) | ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОМБІНОВАНИХ ФАРШІВ НА ОСНОВІ КОНЦЕНТРАТУ ЗІ СКОЛОТИН | Анотація PDF |
Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко, А. В. Клименко | ||
№ 1(78) (2016) | ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК МЕМБРАННИХ ЛІПІДІВ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ АРОМАТУ | Анотація PDF |
В. О. Сукманов, A. І. Маринін, Г. Є. Дубова, Л. І. Кущ | ||
№ 1(83) (2017) | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Анотація PDF |
Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes | ||
№ 1(83) (2017) | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ | Анотація PDF |
Г. П. Хомич / G. Khomych, Н. І. Ткач / N. Tkach, М. В. Кирильченко / M. Kirilchenko | ||
№ 1(83) (2017) | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБАГАЧЕННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ | Анотація PDF |
М. І. Погожих / N. Pogozhikh, Т. М. Головко / T. Golovko, О. Г. Дьяков / А. Dyakov | ||
№ 1(83) (2017) | Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність | Анотація PDF |
В. О. Сукманов / V. SUKMANOV, Н. В. Герман / N. HERMAN, Д. А. Миронов / D. MIRONOV, А. А. Палаш / А. PALASH | ||
№ 1(83) (2017) | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ РИБИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Анотація PDF |
К. О. Мельников / K. Melnikov, Т. О. Колісниченко / T. Kolisnychenko, Ю. А. Мацук / Y. Matsuk, Т. С. Листопад / T. Lystopad | ||
№ 1(83) (2017) | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА | Анотація PDF |
О. О. Басс / O. Bass, Г. Є. Поліщук / G. Polischuk, О. В. Гончарук / E. Goncharuk | ||
№ 1(73) (2015) | Use of natural stabilizers in technology emulsion products | Анотація PDF (English) |
I. Choni, T. Sutkovych | ||
№ 1(73) (2015) | Changing of properties of emulsion in the presence of short pastry calcium additives | Анотація PDF (English) |
I. Rogovyi | ||
№ 1(73) (2015) | Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів The effect of sunflower seed kernel on physical and chemical properties of yeast products |
Анотація |
А. Л. Рогова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Л. М. Медведь | ||
№ 1(73) (2015) | Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха Development of technology of fruit and vegetable smoothies with the use of valuable walnuts |
Анотація |
І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний | ||
№ 1(73) (2015) | Аргументація вибору рослинних об’єктів для відновлення аромату Argumentation of plants objects choice to restore the aroma |
Анотація |
А. Т. Безусов, Г. Є. Дубова, Н. В. Рогова, О. І. Мельник | ||
№ 1(73) (2015) | Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу Justification production parameters whipped dessert on the basis of semi products made of jerusalem artichoke and dogwood |
Анотація |
В. А. Гніцевич, О. О. Васильєва | ||
№ 1(70) (2014) | Розроблення технології лактоферментованих напоїв із використанням мальтозної патоки й меду Development of technoloqy of lacto-fermented beveraqes usinq maltose syrup and honey |
Анотація |
Л. П. Холодний, Н. В. Рогова, Л. М. Медведь | ||
№ 1(70) (2014) | Біотехнологія виробництва та методи консервування березового соку лікувально-профілактичного призначення та напоїв на його основі Biotechnology of production and methods of preserving birch sap medicinal purposes and napedowy its basis |
Анотація |
Н. В. Рогова, С. С. Рибакова | ||
№ 1(70) (2014) | Структуроутворення та дисперсний аналіз вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском Structure formation and dispersnіy analysis butter, finished with high cyclic pressure |
Анотація |
В. О. Сукманов, А. А. Палаш | ||
26 - 46 з 46 результатів | << < 1 2 |