№ 1(83) (2017)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА
О. О. БАСС, Г. Є. ПОЛІЩУК, О. В. ГОНЧАРУК
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ РИБИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
К. О. МЕЛЬНИКОВ, Т. О. КОЛІСНИЧЕНКО, Ю. А. МАЦУК, Т. С. ЛИСТОПАД
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ОБРОБКИ ЯЄЧНИХ ОМЛЕТІВ ВИСОКИМ ТИСКОМ НА ЇХ МІКРОБІОЛОГІЧНУ БЕЗПЕЧНІСТЬ
В. О. СУКМАНОВ, Н. В. ГЕРМАН, Д. А. МИРОНОВ, А. А. ПАЛАШ
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБАГАЧЕННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ
М. І. ПОГОЖИХ, Т. М. ГОЛОВКО, О. Г. ДЬЯКОВ
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ
Г. П. ХОМИЧ, Н. І. ТКАЧ, М. В. КИРИЛЬЧЕНКО
ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
Г. П. ХОМИЧ, О. М. ГОРОБЕЦЬ

ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ
В. О. НАЗАРЕНКО, А. П. КАЙНАШ, Н. О. ОФІЛЕНКО
ВПЛИВ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ЯКІСТЬ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ
Н. О. ОФІЛЕНКО, А. П. КАЙНАШ

ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ

РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БАКТЕРИЦИДНОГО ЗНЕЗАРАЖЕННЯ АКТИВОВАНОГО ВУГІЛЛЯ
А. О. СЕМЕНОВ, Г. М. КОЖУШКО, Т. В. САХНО, Л. В. ДУГНІСТ
СТІЙКІСТЬ ПОФАРБУВАННЯ ЛЬОНО-ЛАВСАНОВИХ ТКАНИН ДО ДІЇ СОНЯЧНОГО СВІТЛА ТА ПРАННЯ
Д. І. КОЗЬМИЧ, Г. Д. КОБИЩАН

ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОРОЗИВА ВЛАСНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ
В. В. КІЙКО, О. М. КАРЖЕВСЬКА