№ 1(83) (2017)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА PDF
О. О. Басс / O. Bass, Г. Є. Поліщук / G. Polischuk, О. В. Гончарук / E. Goncharuk
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ РИБИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ PDF
К. О. Мельников / K. Melnikov, Т. О. Колісниченко / T. Kolisnychenko, Ю. А. Мацук / Y. Matsuk, Т. С. Листопад / T. Lystopad
Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність PDF
В. О. Сукманов / V. SUKMANOV, Н. В. Герман / N. HERMAN, Д. А. Миронов / D. MIRONOV, А. А. Палаш / А. PALASH
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБАГАЧЕННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ PDF
М. І. Погожих / N. Pogozhikh, Т. М. Головко / T. Golovko, О. Г. Дьяков / А. Dyakov
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, Н. І. Ткач / N. Tkach, М. В. Кирильченко / M. Kirilchenko
ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА PDF
Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes

ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ PDF
В. О. Назаренко / V. Nazarenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash, Н. О. Офіленко / N. Ofylenko
ВПЛИВ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ЯКІСТЬ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ PDF
Н. О. Офіленко / N. Ofylenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash

ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ

РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БАКТЕРИЦИДНОГО ЗНЕЗАРАЖЕННЯ АКТИВОВАНОГО ВУГІЛЛЯ PDF
А. О. Семенов / A. Semenov, Г. М. Кожушко / G. Kozhushko, Т. В. Сахно / T. Sakhno, Л. В. Дугніст / L. Duhnyst
СТІЙКІСТЬ ПОФАРБУВАННЯ ЛЬОНО-ЛАВСАНОВИХ ТКАНИН ДО ДІЇ СОНЯЧНОГО СВІТЛА ТА ПРАННЯ PDF
Д. І. Козьмич / D. Kozmych, Г. Д. Кобищан / A. Kobischan

ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОРОЗИВА ВЛАСНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ PDF
В. В. Кійко / V. Kiiko, О. М. Каржевська / O. Karzhevska