Весь випуск
| Переглянути або завантажити весь випуск |
Зміст
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
| ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА | |
| О. О. Басс / O. Bass, Г. Є. Поліщук / G. Polischuk, О. В. Гончарук / E. Goncharuk |
| УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ РИБИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | |
| К. О. Мельников / K. Melnikov, Т. О. Колісниченко / T. Kolisnychenko, Ю. А. Мацук / Y. Matsuk, Т. С. Листопад / T. Lystopad |
| Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність | |
| В. О. Сукманов / V. SUKMANOV, Н. В. Герман / N. HERMAN, Д. А. Миронов / D. MIRONOV, А. А. Палаш / А. PALASH |
| РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБАГАЧЕННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ | |
| М. І. Погожих / N. Pogozhikh, Т. М. Головко / T. Golovko, О. Г. Дьяков / А. Dyakov |
| РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ | |
| Г. П. Хомич / G. Khomych, Н. І. Ткач / N. Tkach, М. В. Кирильченко / M. Kirilchenko |
| ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | |
| Г. П. Хомич / G. Khomych, О. М. Горобець / A. Horobes |
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
| АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ | |
| В. О. Назаренко / V. Nazarenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash, Н. О. Офіленко / N. Ofylenko |
| ВПЛИВ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ЯКІСТЬ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ | |
| Н. О. Офіленко / N. Ofylenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash |
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
| РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БАКТЕРИЦИДНОГО ЗНЕЗАРАЖЕННЯ АКТИВОВАНОГО ВУГІЛЛЯ | |
| А. О. Семенов / A. Semenov, Г. М. Кожушко / G. Kozhushko, Т. В. Сахно / T. Sakhno, Л. В. Дугніст / L. Duhnyst |
| СТІЙКІСТЬ ПОФАРБУВАННЯ ЛЬОНО-ЛАВСАНОВИХ ТКАНИН ДО ДІЇ СОНЯЧНОГО СВІТЛА ТА ПРАННЯ | |
| Д. І. Козьмич / D. Kozmych, Г. Д. Кобищан / A. Kobischan |
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
| ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОРОЗИВА ВЛАСНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ | |
| В. В. Кійко / V. Kiiko, О. М. Каржевська / O. Karzhevska |