Весь випуск
Переглянути або завантажити весь випуск |
Зміст
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Розроблення технології лактоферментованих напоїв із використанням мальтозної патоки й меду Development of technoloqy of lacto-fermented beveraqes usinq maltose syrup and honey |
|
Л. П. Холодний, Н. В. Рогова, Л. М. Медведь |
НОВІ РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ТОРГІВЛІ
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок Getting emulsions with using vortex field of ferromagnetic particles |
|
Л.О. Положишникова, О.І. Положишникова |
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Оцінка м’якості лляних тканин Evaluation of softness of linen fabrics |
|
Д. І. Козьмич, Г. Д. Кобищан |
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні Research on chemical composition of sweet potatoes, which grow in Ukraine |
|
В. Г Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський |
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів Modern types of poultry meat and meat products packaging |
|
А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко, А. М. Бурбак |
Комплексна оцінка якості шкіряної сировини, що надходить на ринок України Comprehensive assessment of quality of raw hides coming to the Ukrainian market |
|
В. М. Катрич |
Estimation of the quality level of compact fluorescent lamps | PDF (English) |
Y. Basova |
The film-forming ability of the compositions based on vinyl and allyl type oligomers | PDF (English) |
L. Myronovych, E. Ivashchenko |
Розробка алгоритму ідентифікації виду кераміки для митних цілей Development of algorithm of identification kinds of ceramics for customs purposes |
|
Н. В. Омельченко, О. В. Калашник, Н. В. Лисенко |
ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТОВАРІВ НАРОДНОГО СПОЖИВАННЯ
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Зміна якості нового сиру типу чеддер під час товароруху Change of quality of new cheese of type chedder during goods turnover |
|
О. А. Прядко |
ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Пористий проникний матеріал, отриманий методом СВС із використанням відходів кувально- штампувального виробництва Porous material insightful obtained by SHS method using waste malleable-stamping production |
|
В. Д. Рудь, Ю. С. Повстяна, Л. М. Самчук, І. В. Савюк |
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДИСЦИПЛІН ІНЖЕНЕРНО- ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТА ТОВАРОЗНАВЧОГО НАПРЯМІВ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
Основні напрями розвитку текстильного товарознавства як навчальної дисципліни The main areas of textile merchandise as a discipline |
|
І. С. Галик, Б. Д. Семак |