Біотехнологія виробництва та методи консервування березового соку лікувально-профілактичного призначення та напоїв на його основі
Biotechnology of production and methods of preserving birch sap medicinal purposes and napedowy its basis
Анотація
Досліджені особливості дисліпідемії та інших метаболічних, клініко-біохімічних параметрів у пацієнтів із метаболічним синдромом. Визначення мікробної активності розроблених видів продукції відносно умовно-калогенних мікроорганізмів. Вивчена ефективність запропонованої диференційованої терапії із застосуванням збродженого березового соку. Визначені антимікробні активності стерилізованих купажованих соків. У ході дослідження було підтверджено доцільність застосування збродженого березового соку.
Ключові слова: березовий сік, лікувальні властивості, мікробна активність, біотрансформоване сусло, ферментовані напої, молочна кислота.
Summary. Biotechnology of juices and beverages of prophylactic using. Experimental particularities of displimedia and other metabolically, clinic – biochemical parameters of MS patients also studied effectively of proposed differential therapy with application of fermented birch juice. There given the results antimicrobial activity of sterilized coupaged juices.
Keywords: birch juice, medicinal feature, microbial activity, biotransformiroetsa wort, fermented drinks, lactic acid.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.