Фактори ризику від генетично модифікованої продукції
Анотація
У статті розкрито сутність методології дослідження впливу генетичної модифікації на харчову цінність продуктів. Розкрито послідовність проведення багатоступеневого аналізу і охарактеризовано основні методи виявлення генетично модифікованої ДНК у продуктах харчування.
Ключові слова: гени, дезоксирибонуклеїнова кислота, інформаційна рибонуклеїнова кислота, генетична інженерія, трансгенні рослини, генно-модифіковані організми.
Ключові слова: гени, дезоксирибонуклеїнова кислота, інформаційна рибонуклеїнова кислота, генетична інженерія, трансгенні рослини, генно-модифіковані організми.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.