Інформація про розділ


ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 
Номер Назва
 
№ 1(96) (2020) СТАН РИНКУ МОЛОКА ТА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-8
Анотація   PDF
Є. В. ХМЕЛЬНИЦЬКА / Y. Нmelnitska, Ю. Г. БУРГУ / Y. Burgu, З. Я. КОТОВА / Z. Kotova, Н. В. ГНІТІЙ / N. Gnitiy
 
№ 1(96) (2020) ОСОБЛИВОСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ОЦІНКИ ЯКОСТІ АВОКАДО
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-7
Анотація   PDF
Г. О. БІРТА / G. Birta, О. О. ГОРЯЧОВА / E. Goryachova, Л. В. ФЛОКА / L. Floka, З. П. РАЧИНСЬКА / Z. Rachinska
 
№ 1(96) (2020) ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПИВА СВІТЛОГО ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА
DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-6
Анотація   PDF
В. В. ЄВТУШЕНКО / V. Yevtushenko, О. О. СЕМЕНЧЕНКО / O. Semenchenko, В. М. БЕЗПАЛЬЧЕНКО / V. Bezpalchenko
 
№ 1(91) (2019) НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-11
Анотація   PDF
А. С. ТКАЧЕНКО / A. Tkachenko, Т. Ю. СУТКОВИЧ / T. Sutkоvich, О. О. ГОРЯЧОВА / O. Goryachova, А. А. СОКІЛ / A. Sokil, Х. І. КОВАЛЬЧУК / Kh. Kovalchuk
 
№ 1(91) (2019) ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ІЗ СУРІМІ ІМІТОВАНОЇ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-12
Анотація   PDF
Н. О. ОФІЛЕНКО / N. Ofilenko, В. О. НАЗАРЕНКО / V. Nazarenko
 
№ 1(91) (2019) СОРТОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-10
Анотація   PDF
Г. О. БІРТА / G. Birta, Ю. Г. БУРГУ / Yu. Burgu, О. О. ГОРЯЧОВА / E. Goryachova, Х. І. КОВАЛЬЧУК / K. Kovalchuk
 
№ 1(91) (2019) СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ГАРМОНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ З МІЖНАРОДНИМИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ
DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-9
Анотація   PDF
І. О. РОМАНЧУК / I. Romanchuk, К. В. КОПИЛОВА / K. Kopylova, С. Б. ВЕРБИЦЬКИЙ / S. Verbytskyi, О. Б. КОЗАЧЕНКО / O. Kozachenko
 
№ 1(85) (2018) СЕНСОРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЦІЛЬНОЗЕРНОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ Анотація   PDF
В. О. Назаренко / V. Nazarenko, О. О. Горячова / Е. Goryachova, Н. О. Офіленко / N. Ofilenko, З. Я. Котова / Z. Kotova
 
№ 1(78) (2016) БЕЗПЕЧНІСТЬ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДОБАВКИ БІЛКОВО-МІНЕРАЛЬНОЇ Анотація   PDF
І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. І. Шурдук, С. П. Антоненко
 
№ 1(78) (2016) ФУНКЦІОНАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ «СПОРТ СЛІМ» ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ КОНТРОЛЮЮТЬ ВАГУ ТІЛА Анотація   PDF
Н. В. Притульська, Н. В. Вдовенко, Г. І. Сєногонова
 
№ 1(78) (2016) ХАРАКТЕРИСТИКА ПОКАЗНИКІВ РОСТУ СВИНЕЙ ЧЕРВОНОЇ БІЛОПОЯСОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ГОДІВЛІ Анотація   PDF
Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока
 
№ 1(78) (2016) ВПЛИВ СТРЕСЧУТЛИВОСТІ СВИНЕЙ IЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДНК-ТЕСТІВ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА Анотація   PDF
Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш
 
№ 1(78) (2016) ВПЛИВ ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КЕКСІВ Анотація   PDF
О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В., Самохвалова, К. Р. Касабова, А. Л. Рогова
 
№ 1(78) (2016) ВПЛИВ СПОСОБУ ВВЕДЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ Анотація   PDF
Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник
 
№ 1(78) (2016) НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ МЕДУНКИ ЛІКАРСЬКОЇ В ЯКОСТІ АНТИОКСИДАНТНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ Анотація   PDF
А. С. Ткаченко
 
№ 1(83) (2017) ВПЛИВ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ЯКІСТЬ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ Анотація   PDF
Н. О. Офіленко / N. Ofylenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash
 
№ 1(83) (2017) АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ Анотація   PDF
В. О. Назаренко / V. Nazarenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash, Н. О. Офіленко / N. Ofylenko
 
№ 1(70) (2014) Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні
Research on chemical composition of sweet potatoes, which grow in Ukraine
Анотація
В. Г Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський
 
№ 1(70) (2014) Оцінка м’якості лляних тканин
Evaluation of softness of linen fabrics
Анотація
Д. І. Козьмич, Г. Д. Кобищан
 
1 - 19 з 19 результатів