ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Номер | Назва | |
№ 1(96) (2020) | СТАН РИНКУ МОЛОКА ТА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-8 |
Анотація PDF |
Є. В. ХМЕЛЬНИЦЬКА / Y. Нmelnitska, Ю. Г. БУРГУ / Y. Burgu, З. Я. КОТОВА / Z. Kotova, Н. В. ГНІТІЙ / N. Gnitiy | ||
№ 1(96) (2020) | ОСОБЛИВОСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ОЦІНКИ ЯКОСТІ АВОКАДО DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-7 |
Анотація PDF |
Г. О. БІРТА / G. Birta, О. О. ГОРЯЧОВА / E. Goryachova, Л. В. ФЛОКА / L. Floka, З. П. РАЧИНСЬКА / Z. Rachinska | ||
№ 1(96) (2020) | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПИВА СВІТЛОГО ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА DOI: 10.37734/2518-7171-2020-1-6 |
Анотація PDF |
В. В. ЄВТУШЕНКО / V. Yevtushenko, О. О. СЕМЕНЧЕНКО / O. Semenchenko, В. М. БЕЗПАЛЬЧЕНКО / V. Bezpalchenko | ||
№ 1(91) (2019) | НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-11 |
Анотація PDF |
А. С. ТКАЧЕНКО / A. Tkachenko, Т. Ю. СУТКОВИЧ / T. Sutkоvich, О. О. ГОРЯЧОВА / O. Goryachova, А. А. СОКІЛ / A. Sokil, Х. І. КОВАЛЬЧУК / Kh. Kovalchuk | ||
№ 1(91) (2019) | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ІЗ СУРІМІ ІМІТОВАНОЇ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-12 |
Анотація PDF |
Н. О. ОФІЛЕНКО / N. Ofilenko, В. О. НАЗАРЕНКО / V. Nazarenko | ||
№ 1(91) (2019) | СОРТОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-10 |
Анотація PDF |
Г. О. БІРТА / G. Birta, Ю. Г. БУРГУ / Yu. Burgu, О. О. ГОРЯЧОВА / E. Goryachova, Х. І. КОВАЛЬЧУК / K. Kovalchuk | ||
№ 1(91) (2019) | СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ГАРМОНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ З МІЖНАРОДНИМИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-9 |
Анотація PDF |
І. О. РОМАНЧУК / I. Romanchuk, К. В. КОПИЛОВА / K. Kopylova, С. Б. ВЕРБИЦЬКИЙ / S. Verbytskyi, О. Б. КОЗАЧЕНКО / O. Kozachenko | ||
№ 1(85) (2018) | СЕНСОРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЦІЛЬНОЗЕРНОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | Анотація PDF |
В. О. Назаренко / V. Nazarenko, О. О. Горячова / Е. Goryachova, Н. О. Офіленко / N. Ofilenko, З. Я. Котова / Z. Kotova | ||
№ 1(78) (2016) | БЕЗПЕЧНІСТЬ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДОБАВКИ БІЛКОВО-МІНЕРАЛЬНОЇ | Анотація PDF |
І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. І. Шурдук, С. П. Антоненко | ||
№ 1(78) (2016) | ФУНКЦІОНАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ «СПОРТ СЛІМ» ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ КОНТРОЛЮЮТЬ ВАГУ ТІЛА | Анотація PDF |
Н. В. Притульська, Н. В. Вдовенко, Г. І. Сєногонова | ||
№ 1(78) (2016) | ХАРАКТЕРИСТИКА ПОКАЗНИКІВ РОСТУ СВИНЕЙ ЧЕРВОНОЇ БІЛОПОЯСОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ГОДІВЛІ | Анотація PDF |
Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока | ||
№ 1(78) (2016) | ВПЛИВ СТРЕСЧУТЛИВОСТІ СВИНЕЙ IЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДНК-ТЕСТІВ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА | Анотація PDF |
Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш | ||
№ 1(78) (2016) | ВПЛИВ ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КЕКСІВ | Анотація PDF |
О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В., Самохвалова, К. Р. Касабова, А. Л. Рогова | ||
№ 1(78) (2016) | ВПЛИВ СПОСОБУ ВВЕДЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ | Анотація PDF |
Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник | ||
№ 1(78) (2016) | НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ МЕДУНКИ ЛІКАРСЬКОЇ В ЯКОСТІ АНТИОКСИДАНТНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Анотація PDF |
А. С. Ткаченко | ||
№ 1(83) (2017) | ВПЛИВ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ЯКІСТЬ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ | Анотація PDF |
Н. О. Офіленко / N. Ofylenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash | ||
№ 1(83) (2017) | АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ | Анотація PDF |
В. О. Назаренко / V. Nazarenko, А. П. Кайнаш / A. Kainash, Н. О. Офіленко / N. Ofylenko | ||
№ 1(70) (2014) | Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні Research on chemical composition of sweet potatoes, which grow in Ukraine |
Анотація |
В. Г Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський | ||
№ 1(70) (2014) | Оцінка м’якості лляних тканин Evaluation of softness of linen fabrics |
Анотація |
Д. І. Козьмич, Г. Д. Кобищан | ||
1 - 19 з 19 результатів |