|
Номер |
Назва |
|
№ 1(57) (2013) |
Вплив композиційного складу котлет із м’яса кролів на реологічні властивості фаршу |
Анотація
PDF
|
Юрій Олександрович Лукомський |
|
№ 1(57) (2013) |
Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі |
Анотація
PDF
|
Інна Володимирівна Пахомова |
|
№ 1(57) (2013) |
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів |
Анотація
PDF
|
Аліна Сергіївна Ткаченко |
|
№ 1(57) (2013) |
Товарознавча характеристика продукції козівництва |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(57) (2013) |
Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини |
Анотація
PDF
|
Маріанна Львівна Павлишин |
|
№ 1(57) (2013) |
Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні |
Анотація
PDF
|
Людмила Олександрівна Назаренко |
|
№ 1(57) (2013) |
Дослідження білкової цінності молока як сировини для виготовлення кисломолочного сиру |
Анотація
PDF
|
Лілія Василівна Молоканова, Інна Сергіївна Хованець |
|
№ 1(57) (2013) |
Економічні аспекти просування на вітчизняний продовольчий ринок паскалізованого молока |
Анотація
PDF
|
Валерій Олександрович Сукманов, Вікторія Вікторівна Кійко, Ольга Юріївна Холодова |
|
№ 1(57) (2013) |
Вплив генотипових і фенотипових чинників на продуктивність молочної худоби |
Анотація
PDF
|
Габріела Олександрівна Бірта |
|
№ 1(57) (2013) |
Ідентифікація вин за критерієм мікроелеметного складу |
Анотація
PDF
|
Сергій Леонідович Богза, Сергій Юрійович Суйков, Ганна Володимирівна Теплякова |
|
№ 1(52) (2011) |
Ідентифікація якості та оцінювання конкурентоспроможності спредів, що реалізуються в Україні |
Анотація
PDF
|
Людмила Олексіївна Назаренко |
|
№ 1(52) (2011) |
Товарознавча характеристика продукції кролівництва |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(52) (2011) |
М’ясна продуктивність великої рогатої худоби та фактори, що її визначають |
Анотація
PDF
|
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(52) (2011) |
Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів |
Анотація
PDF
|
Тетяна Іллівна Юдіна, Ірина Анатоліївна Назаренко |
|
№ 1(52) (2011) |
Товарознавча характеристика продукції нутріївництва |
Анотація
PDF
|
Габріела Олександрівна Бірта |
|
№ 1(46) (2010) |
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників |
Анотація
PDF
|
Людмила Олесандрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
|
№ 1(46) (2010) |
Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП «Черкаси-фарма» |
Анотація
PDF
|
Тетяна Михайлівна Портянко |
|
№ 1(46) (2010) |
Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення |
Анотація
PDF
|
Аліна Вікторівна Шеїна |
|
№ 1(46) (2010) |
Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів |
Анотація
PDF
|
Андрій Анатолійович Квасніков |
|
№ 1(46) (2010) |
Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів |
Анотація
PDF
|
Ольга Юріївна Холодова |
|
№ 1(46) (2010) |
Електрофізичні властивості свіжої риби як сигнатура оборотності під час заморожування |
Анотація
PDF
|
Дмитро Миколайович Одарченко, О. В. Діденко |
|
№ 1(46) (2010) |
Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(46) (2010) |
Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні |
Анотація
PDF
|
Олена Олександрівна Горячова |
|
№ 1(46) (2010) |
Товарознавча характеристика варених ковбас |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу, Вікторія Сергіївна Хруль |
|
№ 1(46) (2010) |
Товарознавча характеристика м’яса баранини |
Анотація
PDF
|
Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
|
1 - 25 з 35 результатів |
1 2 > >>
|