Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна

Алла Леонідівна Рогова, Олена Василівна Іванова, Тетяна Георгіївна Панасова, Лоліта Миколаївна Медведь

Анотація


У статті наведено результати дослідження впливу кедрового борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники пісочного напівфабрикату. Визначене оптимальне співвідношення кедрового та пшеничного борошна у рецептурі.
Ключові слова: пісочний напівфабрикат, ядро і макуха кедрового горіху, кедрове борошно, співвідношення кедрового та пшеничного борошна, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, харчова цінність, тривалість випікання.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.