Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини
Анотація
У статті представлені результати досліджень розробки нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини із застосуванням нових композицій вітчизняних прянощів для покращення органолептичної характеристики продукції, підвищення її біологічної цінності та пролонгованості терміну зберігання.
Ключові слова: м’ясні напівфабрикати, великошматкові напівфабрикати, композиції прянощів, органолептичні показники, біологічна цінність, пролонгований термін зберігання.
Ключові слова: м’ясні напівфабрикати, великошматкові напівфабрикати, композиції прянощів, органолептичні показники, біологічна цінність, пролонгований термін зберігання.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.