Вплив електрофізичних методів обробки на якість ковбасних виробів

Ганна Семенівна Рибіцька, Василь Миколайович Оберемок, Леонід Павлович Холодний

Анотація


У статті експериментально обґрунтовано позитивний вплив обробки ковбасних виробів в електромагнітному полі при різних параметрах магнітної індукції на показники їх якості, які в сучасній науковій літературі відсутні. Доведено, що електромагнітні промені мають антиокислювальні властивості, що позитивно впливає на споживчі властивості важливих продуктів харчування – ковбасних виробів.
Ключові слова: м’ясна промисловість, електрофізичні методи обробки, якість, ковбасні вироби, електромагнітне поле, магнітна індукція.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.