Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів
Анотація
У статті узагальнено чинники впливу на формування товарної якості гарбузів. Охарактеризовано ресурсний ґрунтово-кліматичний абіотичний потенціал крупних ґрунтово-кліматичних зон України. Визначено наукові основи формування товарної якості гарбузів.
Ключові слова: плоди гарбуза, товарна якість, народногосподарське значення, хімічний склад, біологічні та ґрунтово- метеорологічні умови, ґрунтово-кліматичні зони, теплозабезпеченість зони, сума температур, період вегетації.
Ключові слова: плоди гарбуза, товарна якість, народногосподарське значення, хімічний склад, біологічні та ґрунтово- метеорологічні умови, ґрунтово-кліматичні зони, теплозабезпеченість зони, сума температур, період вегетації.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.