ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Номер | Назва | |
№ 1(78) (2016) | ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ІЗ ПЛОДІВ, ПОДРІБНЕНИХ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК | Анотація PDF |
Т. В. Капліна, Д. А. Миронов | ||
№ 1(78) (2016) | Теоретичні та практичні основи оцінки однорідності комбінованих сумішей | Анотація PDF |
А. В. Макаринська | ||
№ 1(78) (2016) | Аналіз звʼязаної води в гарбузовому пюре, обробленому високим тиском | Анотація PDF |
В. О. Сукманов, Н. В. Герман | ||
№ 1(73) (2015) | Дослідження тривалості процесу мембранної обробки рідких високомолекулярних полідисперсних систем Research duration of membrane treatment of liquid high molecular polydisperse systems |
Анотація |
Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, В. В. Гузенко | ||
№ 1(73) (2015) | Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м’якого морозива на основі сироватки Influence homogenization of the fat phase and organoleptic indicators of soft ice cream serum based |
Анотація |
Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва | ||
№ 1(73) (2015) | Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастої та розробка обладнання для його реалізації Improving the process cleaning onion and development of equipment for its implementation |
Анотація |
О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський | ||
1 - 6 з 6 результатів |