Інформація про розділ


ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

 
Номер Назва
 
№ 1(78) (2016) ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ІЗ ПЛОДІВ, ПОДРІБНЕНИХ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК Анотація   PDF
Т. В. Капліна, Д. А. Миронов
 
№ 1(78) (2016) Теоретичні та практичні основи оцінки однорідності комбінованих сумішей Анотація   PDF
А. В. Макаринська
 
№ 1(78) (2016) Аналіз звʼязаної води в гарбузовому пюре, обробленому високим тиском Анотація   PDF
В. О. Сукманов, Н. В. Герман
 
№ 1(73) (2015) Дослідження тривалості процесу мембранної обробки рідких високомолекулярних полідисперсних систем
Research duration of membrane treatment of liquid high molecular polydisperse systems
Анотація
Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, В. В. Гузенко
 
№ 1(73) (2015) Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м’якого морозива на основі сироватки
Influence homogenization of the fat phase and organoleptic indicators of soft ice cream serum based
Анотація
Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва
 
№ 1(73) (2015) Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастої та розробка обладнання для його реалізації
Improving the process cleaning onion and development of equipment for its implementation
Анотація
О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський
 
1 - 6 з 6 результатів