Аналіз звʼязаної води в гарбузовому пюре, обробленому високим тиском
Анотація
Мета дослідження полягає у визначенні характеру впливу високого тиску на
зв’язану воду в гарбузовому пюре. Методика дослідження. Використане обладнання – дослідницьке
обладнання для обробки високим тиском продуктів харчування та дериватограф
Q-1500d. Результати. Експериментально визначено характер впливу високого тиску на
зв’язану
воду, яка міститься в гарбузовому пюре. Висновки. Обробка високим тиском не
сприяє
виділенню зв’язаної вологи з гарбузового пюре; властивості й показники продукту після
обробки високим тиском залишаються незмінними.
Ключові слова: високий тиск, гарбузове пюре, дериватографічний аналіз, зв’язана вода,
вільна
вода.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.