Спосіб виділення проб для товарознавчої оцінки м’ясної сировини та оцінка їх хімічного складу
Анотація
У статті представлено спосіб виділення рідких фаз із м’яса бройлерів шляхом циклічного заморожування-центрифугування, та проведена оцінка їх хімічного складу. Встановлено, що одержані рідкі фази можуть використовуватися в якості проб у товарознавчій оцінці м’яса птиці з використанням нових методів, спрямованих на дослідження їх фізичних властивостей.
Ключові слова: проба, заморожування-центрифугування, рідка фаза, м’ясо птиці, бройлер, експертиза.
Ключові слова: проба, заморожування-центрифугування, рідка фаза, м’ясо птиці, бройлер, експертиза.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.