Інформація про розділ


ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 
Номер Назва
 
№ 1(46) (2010) Фактори ризику від генетично модифікованої продукції Анотація   PDF
Габріелла Олександрівна Бірта
 
№ 1(37) (2009) М’ясо-сальні якості свиней Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(37) (2009) Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней Анотація   PDF
Габріела Олександрівна Бірта
 
№ 1(37) (2009) Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини Анотація   PDF
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(37) (2009) Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників Анотація   PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
 
№ 1(28) (2008) Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів Анотація   PDF
Віктор Андрійович Колтунов, Мар’яна Валеріївна Вовк
 
№ 1(28) (2008) Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства Анотація   PDF
Юрій Георгійович Бургу
 
№ 1(28) (2008) Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України Анотація   PDF
Людмила Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко
 
№ 1(28) (2008) Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами Анотація   PDF
Людмила Олександрівна Назаренко
 
№ 1(28) (2008) Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості Анотація   PDF
Віктор Андрійович Колтунов, Наталія Михайлівна Тягунова, Євгенія Вікторівна Бєлінська
 
26 - 35 з 35 результатів << < 1 2