|
Номер |
Назва |
|
№ 1(46) (2010) |
Фактори ризику від генетично модифікованої продукції |
Анотація
PDF
|
Габріелла Олександрівна Бірта |
|
№ 1(37) (2009) |
М’ясо-сальні якості свиней |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(37) (2009) |
Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней |
Анотація
PDF
|
Габріела Олександрівна Бірта |
|
№ 1(37) (2009) |
Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини |
Анотація
PDF
|
Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(37) (2009) |
Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників |
Анотація
PDF
|
Людмила Олександрівна Назаренко |
|
№ 1(28) (2008) |
Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів |
Анотація
PDF
|
Віктор Андрійович Колтунов, Мар’яна Валеріївна Вовк |
|
№ 1(28) (2008) |
Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства |
Анотація
PDF
|
Юрій Георгійович Бургу |
|
№ 1(28) (2008) |
Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України |
Анотація
PDF
|
Людмила Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
|
№ 1(28) (2008) |
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами |
Анотація
PDF
|
Людмила Олександрівна Назаренко |
|
№ 1(28) (2008) |
Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості |
Анотація
PDF
|
Віктор Андрійович Колтунов, Наталія Михайлівна Тягунова, Євгенія Вікторівна Бєлінська |
|
26 - 35 з 35 результатів |
<< < 1 2
|