Інформація про розділ


ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

 
Номер Назва
 
№ 1(78) (2016) ЕНЕРГЕТИЧНА ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ АПАРАТА ДЛЯ ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М’ЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ФУНКЦІОНАЛЬНО ЗАМКНЕНИХ ЄМКОСТЯХ Анотація   PDF
В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова, А. Г. Фарісєєв
 
№ 1(83) (2017) ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОРОЗИВА ВЛАСНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ Анотація   PDF
В. В. Кійко / V. Kiiko, О. М. Каржевська / O. Karzhevska
 
№ 1(73) (2015) Вплив пікохвильової обробки на показники якості м’яса карпа
Effect pikovave processing on the properties meat of carp
Анотація
Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська
 
№ 1(73) (2015) Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
Evaluation of quality meat products
Анотація
А. П. Кайнаш, В. О. Назаренко
 
№ 1(73) (2015) Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
An estimation of quality rating of rolls and buns on basis of emulsion and flour, treated in the vortical layer
Анотація
Т. В. Капліна, В. М. Столярчук
 
№ 1(70) (2014) Зміна якості нового сиру типу чеддер під час товароруху
Change of quality of new cheese of type chedder during goods turnover
Анотація
О. А. Прядко
 
1 - 6 з 6 результатів