ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Номер | Назва | |
№ 1(78) (2016) | ЕНЕРГЕТИЧНА ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ АПАРАТА ДЛЯ ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М’ЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ФУНКЦІОНАЛЬНО ЗАМКНЕНИХ ЄМКОСТЯХ | Анотація PDF |
В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова, А. Г. Фарісєєв | ||
№ 1(83) (2017) | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОРОЗИВА ВЛАСНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ | Анотація PDF |
В. В. Кійко / V. Kiiko, О. М. Каржевська / O. Karzhevska | ||
№ 1(73) (2015) | Вплив пікохвильової обробки на показники якості м’яса карпа Effect pikovave processing on the properties meat of carp |
Анотація |
Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська | ||
№ 1(73) (2015) | Визначення якості м’ясних напівфабрикатів Evaluation of quality meat products |
Анотація |
А. П. Кайнаш, В. О. Назаренко | ||
№ 1(73) (2015) | Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок An estimation of quality rating of rolls and buns on basis of emulsion and flour, treated in the vortical layer |
Анотація |
Т. В. Капліна, В. М. Столярчук | ||
№ 1(70) (2014) | Зміна якості нового сиру типу чеддер під час товароруху Change of quality of new cheese of type chedder during goods turnover |
Анотація |
О. А. Прядко | ||
1 - 6 з 6 результатів |