Весь випуск
Переглянути або завантажити весь випуск |
Зміст
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КЕКСІВ ІЗ ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ ЧІА DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-1 |
|
Ю. А. МАЦУК / Y. Matsuk, Є. О. КОЛПІКОВА / E. Kolpikova, Н. В. ІЩЕНКО / N. Ishchenko |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ, ЗБАГАЧЕНОГО БОРОШНОМ КУНЖУТУ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-7 |
|
М. М. САМІЛИК / М. Samilyk, ЦЗІН СЮАНЬСЮАНЬ / Xuanxuan qi, С. С. ІВЧЕНКО / S. Ivchenko |
ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКОТТІ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-2 |
|
В. М. ШЕЛУДЬКО / V. Sheludko |
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-3 |
|
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, Ю. С. ДОБРИНЬ / Y. Dobryn |
КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-4 |
|
Г. П. ХОМИЧ / G. Khomych, О. М. ГОРОБЕЦЬ / A. Horobes, Ю. В. ЛЕВЧЕНКО / Y. Levchenko, Л. М. МЕДВЕДЬ / L. Medved, Т. Є. ЛЕБЕДЕНКО / T. Lebedenko |
Технологія блендів на основі рослинного білка для виробництва вегетаріанських ковбасних виробів DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-5 |
|
Х. Нан / H. NAN, Н. В. Кондратюк / N. V. KONDRATJUK, Т. М. Степанова / T. M. STEPANOVA, О. В. Афанасьєв / O. V. AFANASIIEV, К. І. Ситник / K. I. SYTNYK, А. В. Дишук / A. V. DYSHUK, К. Є. Супруненко / K. YE. SUPRUNENKO |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-6 |
|
В. М. ПАСІЧНИЙ / V. Pasichnyi, О. А. ТОПЧІЙ / O. Topchiy, Н. І. ТКАЧ / N. Tkach, А. М. ГЕРЕДЧУК / A. Geredchuk |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО МІНЕРАЛЬНИМИ РЕЧОВИНАМИ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-8 |
|
О. Г. ШИДАКОВА-КАМЕНЮКА / E. Shidakova-Kamenyuka, А. Л. РОГОВА / A. Rogovaya, І. В. ЧОНІ / I. Choni, М. В. ТЕРЕЩЕНКО / M. Terechenko |
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ГАРМОНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ З МІЖНАРОДНИМИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-9 |
|
І. О. РОМАНЧУК / I. Romanchuk, К. В. КОПИЛОВА / K. Kopylova, С. Б. ВЕРБИЦЬКИЙ / S. Verbytskyi, О. Б. КОЗАЧЕНКО / O. Kozachenko |
СОРТОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-10 |
|
Г. О. БІРТА / G. Birta, Ю. Г. БУРГУ / Yu. Burgu, О. О. ГОРЯЧОВА / E. Goryachova, Х. І. КОВАЛЬЧУК / K. Kovalchuk |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ІЗ СУРІМІ ІМІТОВАНОЇ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-12 |
|
Н. О. ОФІЛЕНКО / N. Ofilenko, В. О. НАЗАРЕНКО / V. Nazarenko |
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-11 |
|
А. С. ТКАЧЕНКО / A. Tkachenko, Т. Ю. СУТКОВИЧ / T. Sutkоvich, О. О. ГОРЯЧОВА / O. Goryachova, А. А. СОКІЛ / A. Sokil, Х. І. КОВАЛЬЧУК / Kh. Kovalchuk |
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОЛЬОРОПЕРЕДАВАННЯ СВІТЛОДІОДНИХ ЛАМП І СВІТИЛЬНИКІВ DOI: http://doi.org/10.37734/2518-7171-2019-1-13 |
|
С. В. ШПАК / S. Shpak, Л. М. ГУБА / L. Guba, Ю. О. БАСОВА / Y. Basova, С. А. огли БАГІРОВ / S. Bagirov, Г. М. КОЖУШКО / G. Kozhushko |