Інформація про розділ


НОВІ РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ТОРГІВЛІ

 
Номер Назва
 
№ 1(73) (2015) Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму
Energetical and socioeconomic efficiency of apparatus for bilateral frying of meat under the action of electric current
Анотація
В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв
 
№ 1(70) (2014) Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок
Getting emulsions with using vortex field of ferromagnetic particles
Анотація
Л.О. Положишникова, О.І. Положишникова
 
№ 1(70) (2014) Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів
Use of physical methods of processing raw materials of animal origin for manufacture technology improvement culinary product
Анотація
О. Ф. Манжос, А. Б. Бородай
 
1 - 3 з 3 результатів