НОВІ РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ТОРГІВЛІ
Номер | Назва | |
№ 1(73) (2015) | Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму Energetical and socioeconomic efficiency of apparatus for bilateral frying of meat under the action of electric current |
Анотація |
В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв | ||
№ 1(70) (2014) | Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок Getting emulsions with using vortex field of ferromagnetic particles |
Анотація |
Л.О. Положишникова, О.І. Положишникова | ||
№ 1(70) (2014) | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів Use of physical methods of processing raw materials of animal origin for manufacture technology improvement culinary product |
Анотація |
О. Ф. Манжос, А. Б. Бородай | ||
1 - 3 з 3 результатів |