Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізуються в полтавському регіоні

Людмила Олександрівна Назаренко

Анотація


У статті проведена експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування вітчизняних і закордонних виробників. Проведена оцінка за органолептичними (смак і запах, консистенція, колір) і фізико-хімічними показниками (масова частка жиру, масова частка вологи, кислотність), а для більш об’єктивного оцінювання за органолептичними показниками застосовувалася балова оцінка. Встановлено, що сухі суміші дитячого харчування досліджених зразків відповідають вимогам державного стандарту.
Ключові слова: молочні продукти дитячого харчування, експертна оцінка якості, органолептичні і фізико-хімічні властивості.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.