Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна
Анотація
У статті наведено результати дослідження впливу кедрового борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники пісочного напівфабрикату. Визначене оптимальне співвідношення кедрового та пшеничного борошна у рецептурі.
Ключові слова: пісочний напівфабрикат, ядро і макуха кедрового горіху, кедрове борошно, співвідношення кедрового та пшеничного борошна, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, харчова цінність, тривалість випікання.
Ключові слова: пісочний напівфабрикат, ядро і макуха кедрового горіху, кедрове борошно, співвідношення кедрового та пшеничного борошна, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, харчова цінність, тривалість випікання.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.