Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів
Анотація
У статті наведено технологію виробництва горіхового екстракту з плодів молочної стадії стиглості. Представлені фізико-хімічні показники горіхових екстрактів, отриманих з плодів Полтавського та Сумського регіонів і їх зміни в процесі тривалого зберігання.
Ключові слова: волоський горіх, молочна стадія стиглості, горіховий екстракт, біологічно активні речовини, вітамін С, лікувально- профілактичні продукти.
Ключові слова: волоський горіх, молочна стадія стиглості, горіховий екстракт, біологічно активні речовини, вітамін С, лікувально- профілактичні продукти.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.