Історія журналу

«Науковий вісник ПУЕТ» видається з березня 2000 р.
Свідоцтво про державну реєстрацію серії «Технічні науки»
КВ № 17164-5934 ПР видане 12.10.2010 р.
Міністерством юстиції України.

Головний редактор О. О. Нестуля, доктор історичних наук, професор, ректор Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (ПУЕТ).

Заступники головного редактора Н. С. Педченко, доктор економічних наук, професор, перший проректор ПУЕТ;

С. В. Гаркуша, доктор технічних наук, доцент ПУЕТ.

Відповідальний редактор В. О. Скрипник, доктор технічних наук, професор ПУЕТ.

Відповідальний секретар Л. М. Губа, кандидат технічних наук, доцент ПУЕТ.

Редакційна колегія серії «Технічні науки»:

Л. Барбес, д. т. н., професор Університету «Овідіус» (м. Константа, Румунія);
Г. О. Бірта, д. с.-г. н., професор ПУЕТ;
О. В. Богомолов, д. т. н., професор Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка;
О. Г. Бурдо, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
Я. В. Верхівкер, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
Л. Гачеу, д. т. н., професор Трансільванського університету (м. Брасів, Румунія);
О. О. Гринченко, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
С. Дамянова, к. т. н., доцент Русенського університету «Ангел Кинчев» (м. Раздар, Болгарія);
Г.В. Дейниченко, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
Н. А. Дідух, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
А. Думбрава, д. т. н., професор Університету «Овідіус» (м. Константа, Румунія);
А. К. Дьяконова, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
В. П. Желєзний, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
С. Зубайдов, к. т. н., доцент Таджицького державного університету комерції (м. Душанбе, Таджикистан);
Т. В. Капліна, д. т. н., професор ПУЕТ;
Л. В. Капрельянц, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
В. Картофіану, д. т. н., професор Технічного університету Молдови (м. Кишинів, Молдова);
І. М. Кирик, к. т. н.,доцент Могильовського державного університету продовольства (м. Могильов, Білорусь);
В. М. Ковбаса, д. т. н., професор Національного університету харчових технологій;
Г. М. Кожушко, д. т. н., професор ПУЕТ;
В. О. Мазур, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
Ф. Х. Малеку, д. е. н., доцент Кооперативно-торгового університету Молдови (м. Кишинів, Молдова);
Л. П. Малюк, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
З. Милич, д. т. н. Готельно-освітнього центру Чорногорії (м. Милочер, Чорногорія);
В. М. Михайлов, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
Д. Мнерие, д. т. н., професор Фонду культури і освіти університету Тімішоара (м. Тімішоара, Румунія);
О. І. Некоз, д. т. н., професор Національного університету харчових технологій;
Т. Овідіо, д. т. н., професор Державного університету «Лучіан Блага» (м. Сібіу, Румунія);
М. І. Пересічний, д. т. н., професор Київського національного університету культури і мистецтв;
П. П. Пивоваров, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
В. М. Погарська, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі;
В. Попеску, д. т. н., професор Університету «Овідіус» (м. Константа, Румунія);
С. І. Роговий, д. т. н., професор ПУЕТ;
О. В. Рощина, к. т. н., доцент Білоруського торгово-економічного університету (м. Гомель, Білорусь);
С. Стефанов, д. т. н., професор Університету харчових виробництв (м. Пловдів, Болгарія);
В. М. Таран, д. т. н., професор Національного університету харчових технологій;
Р. Д. Таубер, д. т. н., професор Познанської академії готельного бізнесу та громадського харчування (м. Познань, Польща);
О. С. Тітлов, д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій;
Г. А. Тошбоєв, д. х. н., професор Таджицького державного університету комерції (м. Душанбе, Таджикистан);
Д. Туку, д. т. н., професор Тімішоарського політехнічного університету (м. Тімішоара, Румунія);
Г. П. Хомич, д. т. н., професор ПУЕТ;
Л. М. Хомічак, д. т. н., професор Інституту продовольчих ресурсів НААН України;
О. І. Черевко, д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі.