Політика розділів
Статті
![]() |
![]() |
![]() |
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
![]() |
![]() |
![]() |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
![]() |
![]() |
![]() |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
![]() |
![]() |
![]() |
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
![]() |
![]() |
![]() |
ІСТОРИЧНА ДОВІДКА
![]() |
![]() |
![]() |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
![]() |
![]() |
![]() |
НОВІ РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ТОРГІВЛІ
![]() |
![]() |
![]() |
ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
![]() |
![]() |
![]() |
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
![]() |
![]() |
![]() |
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
![]() |
![]() |
![]() |
ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТОВАРІВ НАРОДНОГО СПОЖИВАННЯ
![]() |
![]() |
![]() |
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
![]() |
![]() |
![]() |
ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
![]() |
![]() |
![]() |
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДИСЦИПЛІН ІНЖЕНЕРНО- ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТА ТОВАРОЗНАВЧОГО НАПРЯМІВ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
![]() |
![]() |
![]() |
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ЕКСПЕРТИЗИ ТА МИТНОЇ СПРАВИ
![]() |
![]() |
![]() |
Політика відкритого доступу
Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.