КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Мета статті – розкрити зміст і теоретично обґрунтувати шляхи концептуального розвитку управління персоналом у готельно-ресторанному господарстві. Необхідною умовою управління персоналом готельно-ресторанного господарства є збільшення акценту на якості, з огляду на це, служба управління людськими ресурсами повинна забезпечити підприємства індустрії гостинності висококласними працівниками. В індустрії гостинності ефективність роботи компанії значною мірою залежить від її кадрового складу і взаємин між ними.
Ключові слова: управління, персонал, готельно-ресторанне господарство, людські ресурси, концепція.
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.