КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ

С. О. ГРИГОРЬЄВ

Анотація


Мета статті полягає у визначенні способів підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняного птахівництва в умовах поглиблення євроінтеграції України. Досліджено сучасний стан виробництва м’яса птиці в Україні та перспективи розвитку. Проведено аналіз конкурентоспроможності продукції вітчизняного птахівництва, обґрунтовано основні напрями розвитку галузі та підвищення її ролі у забезпеченні продовольчої безпеки країни в умовах євроінтеграції. У статті обґрунтовано основні напрями розвитку галузі, які спрямовані на ефективний розвиток галузі птахівництва як складової аграрного сектора. Основні наукові положення статті можна використати на підприємствах галузі птахівництва, що сприятиме розвитку аграрного сектора загалом.

Ключові слова: конкурентоспроможність, ринок, птахівництво, товаровиробники,
аграрний сектор.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.