Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах

Н. І. Кирніс

Анотація


У сучасний період багато уваги приділяються дослідженню конкурентоспроможності підприємств різних сфер економіки. Виникає необхідність дослідити конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства. Метою статті є вивчення аспектів конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах, враховуючи наукові праці вітчизняних і зарубіжних авторів. У статті визначено основні підходи до категорії «конкурентоспроможність підприємства», охарактеризовані концептуальні підходи до визначення терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства». Сформульоване власне бачення автором терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства». Отже, в основі поняття «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства» закладені основні підходи із загального визначення конкурентоспроможності підприємства та специфічні властивості підприємств сфери послуг.
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства, аспекти конкурентоспроможності, специфічні властивості підприємств сфери послуг.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.