Конкурентоспроможність підприємств молокопереробної галузі у формуванні стану продовольчої безпеки України.

Світлана Василівна Остряніна

Анотація


У статті розглянуто найбільш поширені теоретичні положення щодо конкурентоспроможності підприємств, продовольчої безпеки. Проаналізовано загрози продовольчої безпеки та основні напрями, на яких зосереджена система моніторингу, їх індикатори. Автором запропоновано заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі при формуванні продовольчої безпеки України.


Ключові слова: конкурентоспроможність, молокопереробні підприємства, якість продукції, продовольча безпека, індикатори продовольчої безпеки.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.