ФУНКЦІОНАЛЬНО-ЦІЛЬОВИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО- ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СКЛАДОВОГО ЕЛЕМЕНТУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ

М. Ю. Барна, О. М. Кісіль

Анотація


Мета статті полягає в обґрунтуванні доцільності використання
функціонально-цільового підходу до формування організаційно-економічного механізму
управління підприємств готельного господарства. Стаття присвячена визначенню основних
складових організаційно-економічного механізму управління підприємствами готельного
господарства. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено
за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу,
систематизації та узагальнення, діалектичного підходу. Результати. Визначено основні
складові й обґрунтовано використання функціонально-цільового підходу до формування
організаційно-економічного механізму управління підприємствами готельного господарства.
Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що
впровадження даного підходу сприятиме розвитку підприємств готельного господарства.
Основні наукові положення статті можна використовувати у практиці розвитку різних
підприємств.
Ключові слова: система, управління, функціонально-цільовий підхід, підприємство
готельного господарства.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.