ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Л. М. КОЛЄЧКІНА, Н. В. РОГОВА

Анотація


З настанням кризи ресторатори активізували свою діяльність – упроваджу-
ють новітні розробки та підвищують роль керівництва у прийнятті управлінських рішень. Мета статті – розкрити зміст і складові системи управління розвитком підприємства ресторанного господарства. Визначено системний підхід у вигляді економіко-математичної моделі, що передбачає формування системи збалансованих показників для функціонування підприємства ресторанного господарства. Для оптимізації роботи підприємства ресторанного господарства пропонується формувати систему показників і оптимізувати їх значення.


Ключові слова: оптимізація, модель, математичні методи, систематизація показників ресторанного господарства.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.